Prison Break

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Келерман да сакам да се врати...и да му помогне на Мајкл,хмм а Гречен со Мајкл...хмм ај не :wink:

Повели Еци http://isohunt.com/torrent_details/26294816/prison+break+behind+the+walls?tab=summary

П.С Има само 7 сидери на торентот но јас го спуштив за една вечер така да немај гајле.

Се работи за како се снимаа сезоните,интервјуа со актерите и продуцентите...само те молам запази го T-bag како ја тера водителката да го држи за џепот :pos2: :helou:

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.572
Поени од реакции
2.791
Има ли некој линк да ми даде али рапидшаре од специјалните епизоди на Присон Бреак не сум ги гледал катастрофа.Ако има некој нека пише по ПП.Поздрав Присон Бреак фанови :)

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Супер ќе дојдат овие екстра епизоди, малку да се исполни времето додека чекаме продолжување...
мерси боку Perfecto

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Незнам зошто ама двајцата заедно некако имаат посебна конекција, можени некаде во погледот, нејзиниот толку остар и крут, а оној на Мајкл-- силен но со префинета нежност

Баш би биле убав пар...

П.С. Не сум за негативците, ама женскава ми е висококласна кучка со стил.

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Незнам зошто ама двајцата заедно некако имаат посебна конекција, можени некаде во погледот, нејзиниот толку остар и крут, а оној на Мајкл-- силен но со префинета нежност

Баш би биле убав пар...

П.С. Не сум за негативците, ама женскава ми е висококласна кучка со стил.
Неќам да ти кинам филм , но јас Мајкл со Гречен не можам да ја замислам во комбинација :smir:

Овие беа златни :(

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Abe dzabe si zamisluvate Grechen i Sarah... ke ima nova zenska sea u serijata.. Ko za Majkl. :) A za Linc se znae - Sofija.

еци^^^

Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Интересна е приказната зошто Сара ја убија на тој начин во серијата. Незнам колку сте читале, но тоа не било предвидено на тој начин да биде. Но по забременувањето, Сара ги прекинала сите контакти со сценаристите, а и било понудено снимањето на серијата да се изведе во местото каде таа живее-Во Канада негде, за да не мора да се преоптеретува таа со патувања, ради бременоста. Но според главниот сценарист, таа не прифатила ништо, дури ни да се слика за онаа фотографијата што му ја даде Линколн на Мајкл, па морале да импровизираат со фотографии од претходната сезона, а онаа Сара која се појавува во трета сезона, не е вистинската актерка, а и гласот е монтиран.
Малце ме изнервира постапката на актерката, ако е вистина се што кажал главниот сценарист. И токму заради тоа мислам дека нема да се врати Сара.

Член од
27 март 2007
Мислења
735
Поени од реакции
316
На многу места каде што читам, пишува дека Сара е веќе минато. Нема веќе да се врати во серијата. Многу е поголема веројатноста повторно да го видиме Келерман кој најверојарно со Мајкл ќа ја рушат Компанијата. :toe:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Интересно е чекањево на следната епизода. Си го зедов саундтракот и ви го препорачвам на сите ;)

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.572
Поени од реакции
2.791
Интересно е чекањево на следната епизода. Си го зедов саундтракот и ви го препорачвам на сите ;)
Озбилно која е таа музиката со која почнува секоја епизода на Присон Бреак.Брат ако тоа е саундтракот дај прати линк преку ПП да сиго симнам и јас :wink:

еци^^^

Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Озбилно која е таа музиката со која почнува секоја епизода на Присон Бреак.Брат ако тоа е саундтракот дај прати линк преку ПП да сиго симнам и јас :wink:
Ах омилена ми е музиката со која почнува. Ставена ми е на алармот за будење и плус ми ѕвони телефонот со истата музика. Моментално, омилена ми е завршната песна од 3 сезона, llorando, погоре напишав за тоа.

Иначе целиот саундтрак е супер.

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Prison Break Theme - Ramin Djawadi

A uste podobra varijanta - Trance remix :)

Prison Break Theme (Ferry Corsten Breakout Mix) [Extended Version] - Ferry Corsten & Ramin Djawadi

Kajgana Shop

На врв Bottom