Ne mu se mestat nego kartite sam si gi mesti. Ima nos da fati pol pozicija. Toj ti e kako Filipo inzagi vo fudbal, kje najdi dupka vo odbranata i kje ti daj golCekajte more luge,ne tuku me plasete....
13 epizoda posledna bese od 3 sezona?????
Ako e taka sea ce ima 4 sezona????
I ako ima od koga ce pocni....
A inace mene T-Beg mi e istovremeno i omilen i najomrazen lik vo serijava....Krfcata da mu E**am se samo nego mu se mesta kartite,toj da zaebi rabota nesto![]()
Јас мислам октомвриЗначи ако почне да се снима во мај ние ке ја видиме кога од прилика??
Нема официјална информација, но ако планираат како лани најверојатно кон средина на Септември (сезона 3 почна на 17 септемвриЗначи ако почне да се снима во мај ние ке ја видиме кога од прилика??
Лажеш :nenene:Наскоро ќе ги добијам од 56 до 68 епизода! Не ме прашајте од каде оти тој што ми ги дава не кажува.:nesum:
Хаха ме насмеаНаскоро ќе ги добијам од 56 до 68 епизода! Не ме прашајте од каде оти тој што ми ги дава не кажува.:nesum:
Да не си сонувал и ти?Наскоро ќе ги добијам од 56 до 68 епизода! Не ме прашајте од каде оти тој што ми ги дава не кажува.:nesum:
Да кажеше од 57 до 60 епизода може ќе ти поверувавме затоа што има 3 специјални епозоди..ама 68 :nenene:Наскоро ќе ги добијам од 56 до 68 епизода! Не ме прашајте од каде оти тој што ми ги дава не кажува.:nesum:
Ова беше од брат ми, ама тоа е тоаХеј хеј хеј, немав намера да ве лажам, веројатно лошо сум ги избројал, ги гледав на 3 ЦД, кога ќе го добијам 4 ќе ви докажам.:salut::salut: