- Член од
- 5 септември 2009
- Мислења
- 3.528
- Поени од реакции
- 619
Али финтата е што PC ќе побара оваа игра на PRISON BREAK
E арно ко така.На сител заврши шо заврши, арно ама ја дават на ртл, ама за неарно од ко заврши на сител тие на ртл продолжија да си дават а јас не гледав, арно ама имам интернет, ама за неарно незнам од кај да спуштам епизода по епизода, арно ама зато има кајгана најубавиот форум, ама за неарно незнам дали некој ќе ми помогни, арно ама надежта последна умира. ако има некој спуштано нека ми дај линк. :helou::helou:
edit:
Stara dama ми ги даде фалааааааааа многуууууууууууууууу!
А уште поарно е што ја даваат и на Фокс Крајм. Поназад се мислам дека сега некаде почнаа да ја давааат втората сезона, ама за тие шо ја фаќаат еве вака една информацијаНа сител заврши шо заврши, арно ама ја дават на ртл, ама за неарно од ко заврши на сител тие на ртл продолжија да си дават а јас не гледав, арно ама имам интернет, ама за неарно незнам од кај да спуштам епизода по епизода, арно ама зато има кајгана најубавиот форум, ама за неарно незнам дали некој ќе ми помогни, арно ама надежта последна умира. ако има некој спуштано нека ми дај линк. :helou::helou:
edit:
Stara dama ми ги даде фалааааааааа многуууууууууууууууу!
Кој деној и во колку сатот ја даваат?А уште поарно е што ја даваат и на Фокс Крајм. Поназад се мислам дека сега некаде почнаа да ја давааат втората сезона, ама за тие шо ја фаќаат еве вака една информација
Уфф не сум по игри многу ама за оваа и вреди да се купи нов компијутер :jaj:
Јако срање )
Во четврток во 21:00.....сега ја изгледав таа епизодаКој деној и во колку сатот ја даваат?
Ајде ние ја гледавме,ама овие што ја гледаат прв пат ќе заборават што се десило дотогаш! :pos2: (а и не верувам некој дека ќе чека до септември за да ја догледа) :uvo:На сител им е откупена ама ќе ја пуштат во септември таму некаде.Од сигурен извор :smir:
На тој шо му работи бољерот ќе си појди денес на ауто пазар ќе си ги купи сите ДВД коНплет и рајат ќе си бидиАјде ние ја гледавме,ама овие што ја гледаат прв пат ќе заборават што се десило дотогаш! :pos2: (а и не верувам некој дека ќе чека до септември за да ја догледа) :uvo:
Офтопик малку...Уште шиткаат DVD-ја со филмови и серии на Автопазар?На тој шо му работи бољерот ќе си појди денес на ауто пазар ќе си ги купи сите ДВД коНплет и рајат ќе си биди
На тој шо му работи бољерот ќе си појди денес на ауто пазар ќе си ги купи сите ДВД коНплет и рајат ќе си биди
Автопазар веке не работи 1 година и повеке....Офтопик малку...Уште шиткаат DVD-ја со филмови и серии на Автопазар?
Зашто пред 2-3 години кога купував, убаво ги стегнаа и долг период немаше ништо.
Пример реков за автопазар (ни јас не сум бил едно 3-4 год) не сум од Ск. Али има некое такво место. Кванташки работи?Автопазар веке не работи 1 година и повеке....