Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Па и третата е толку, 13 епизоди, скратена е ради штрајкот на сценаристите тој период, и Лост знам ја скратија исто, им се поремети цела концепција на серииве, знам 24 таа година не се ни емитуваа .

Иначе за Prison, ја имам цела изгледано, првата и втората сезона владеат, од остатокот се разочарав ептен, поготово од последната сезона и пред Се од the final break . :tapp:
да да поготово третата сезона,кога се одмаздуваат за Сила,но сепак последната епизода ми беше онака cool,бидејќи немаше hapyend,малку жално,но сепак реално

Syn брат не ми го крши филмот сега... ќе се откажам да го гледам штом викаш дека крајот е катастрофален...ако е навистина така, а крајот го краси делото тогаш :kesa:
Но сепак ќе го догледам.

не е катастрофа,туку не е толку добар како претходните две сезони,поготово првата,гледај го и сам одлучи,......не се секирај последната епизода е добра:):smir:

не е катастрофа,туку не е толку добар како претходните две сезони,поготово првата,гледај го и сам одлучи,......не се секирај последната епизода е добра:):smir:
Добра е, ама последната епизода од 2ра сезона, која воедно е и најдобра епизода од сите. Ако мислиш за последните епизоди од 3та и 4та сезона - тиња се.

Ништо не е 8 бе. А цела трета сезона у еден ден да ја изгледаш?:pos:
А цела втора сезона за 2 дена? :smir:

да да поготово третата сезона,кога се одмаздуваат за Сила,но сепак последната епизода ми беше онака cool,бидејќи немаше hapyend,малку жално,но сепак реално

Третата сезона е со затворот во Сона, четвратата е со Сцила.. не ги буни. :) Прва сезона најдобра е според мене, а Сун крајот е таков оти ако во случај не завршеше така, ќе чекавме 5та сезона. :)

Третата сезона е со затворот во Сона, четвратата е со Сцила.. не ги буни. :) Прва сезона најдобра е според мене, а Сун крајот е таков оти ако во случај не завршеше така, ќе чекавме 5та сезона. :)
Ја скокнал изгледа он сезоната со Сона. :pos:

може ли некој да ми каже дали кога е Final Break за гледање??? од коа ќе завршам со 4 сезона или...

може ли некој да ми каже дали кога е Final Break за гледање??? од коа ќе завршам со 4 сезона или...
После 4-та сезона, ама продолжува од 35-та минута на последната епизода од 4-та сезона. После 35-та минута даваат 4 години подоцна.
Ко ќе стигниш ќе видиш бе. :)

Ја здогледав и третата сезона...баш е интересна не знам зш некои се жалат...:toe:

Позз:smir:

Од овој четврток исто и на Фокс Crime, секој четврток во 21 часот.

Финишот бил малку лош, ама сепак вреди за гледање филмот.
Од утре продолжувам со втората сезона :vozbud:

WOW! За финтата со водата симнувам капа :)))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom