Prison Break

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Па и третата е толку, 13 епизоди, скратена е ради штрајкот на сценаристите тој период, и Лост знам ја скратија исто, им се поремети цела концепција на серииве, знам 24 таа година не се ни емитуваа .

Иначе за Prison, ја имам цела изгледано, првата и втората сезона владеат, од остатокот се разочарав ептен, поготово од последната сезона и пред Се од the final break . :tapp:
да да поготово третата сезона,кога се одмаздуваат за Сила,но сепак последната епизода ми беше онака cool,бидејќи немаше hapyend,малку жално,но сепак реално

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Syn брат не ми го крши филмот сега... ќе се откажам да го гледам штом викаш дека крајот е катастрофален...ако е навистина така, а крајот го краси делото тогаш :kesa:
Но сепак ќе го догледам.

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
не е катастрофа,туку не е толку добар како претходните две сезони,поготово првата,гледај го и сам одлучи,......не се секирај последната епизода е добра:):smir:

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
не е катастрофа,туку не е толку добар како претходните две сезони,поготово првата,гледај го и сам одлучи,......не се секирај последната епизода е добра:):smir:
Добра е, ама последната епизода од 2ра сезона, која воедно е и најдобра епизода од сите. Ако мислиш за последните епизоди од 3та и 4та сезона - тиња се.

Ништо не е 8 бе. А цела трета сезона у еден ден да ја изгледаш?:pos:
А цела втора сезона за 2 дена? :smir:

I

Intex

Гостин
Ај бе не ги лажете децата. Ко ќе дојдат до таму, сами ќе си видат и ќе си оценат дали е добро или не.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
да да поготово третата сезона,кога се одмаздуваат за Сила,но сепак последната епизода ми беше онака cool,бидејќи немаше hapyend,малку жално,но сепак реално
Третата сезона е со затворот во Сона, четвратата е со Сцила.. не ги буни. :) Прва сезона најдобра е според мене, а Сун крајот е таков оти ако во случај не завршеше така, ќе чекавме 5та сезона. :)

I

Intex

Гостин
Третата сезона е со затворот во Сона, четвратата е со Сцила.. не ги буни. :) Прва сезона најдобра е според мене, а Сун крајот е таков оти ако во случај не завршеше така, ќе чекавме 5та сезона. :)
Ја скокнал изгледа он сезоната со Сона. :pos:

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.838
Поени од реакции
5.657
може ли некој да ми каже дали кога е Final Break за гледање??? од коа ќе завршам со 4 сезона или...

I

Intex

Гостин
може ли некој да ми каже дали кога е Final Break за гледање??? од коа ќе завршам со 4 сезона или...
После 4-та сезона, ама продолжува од 35-та минута на последната епизода од 4-та сезона. После 35-та минута даваат 4 години подоцна.
Ко ќе стигниш ќе видиш бе. :)

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ја здогледав и третата сезона...баш е интересна не знам зш некои се жалат...:toe:

Позз:smir:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Од овој четврток исто и на Фокс Crime, секој четврток во 21 часот.

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Финишот бил малку лош, ама сепак вреди за гледање филмот.
Од утре продолжувам со втората сезона :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom