I
Intex
Гостин
Добра беше епизодата бе. Не така само избрзувајте со заклучоци. Оваа епизода баш ми ги врати надежите дека може ке се поправи серијата.
Имаш линк на профилот.Ај пратете ми и мене линк. Фала однапред
Кои надежи да ги врати? Готова е серијата веќе.Добра беше епизодата бе. Не така само избрзувајте со заклучоци. Оваа епизода баш ми ги врати надежите дека може ке се поправи серијата.
БРАВО братче за постот!!!Е па почнаа да стануваат клаустофобични па сега бегаат на отворено,премали се затворите за нив :helou:
Битно јас си гледам серијава до самиот крај и мува не ме лази.Колку сакате мрчете дека не чини,Призн брејк докажа како се прави must see серијал:smir:
Брат, ова е најдобриот пост кој го имам прочитано досега. Секоја чест за постот.Е па почнаа да стануваат клаустофобични па сега бегаат на отворено,премали се затворите за нив :helou:
Битно јас си гледам серијава до самиот крај и мува не ме лази.Колку сакате мрчете дека не чини,Призн брејк докажа како се прави must see серијал:smir:
Значи не сум само јас кој сеуште ја обожава серијата..браво бравоБрат, ова е најдобриот пост кој го имам прочитано досега. Секоја чест за постот.
Не сиЗначи не сум само јас кој сеуште ја обожава серијата..браво браво
За отепување незнамКој се клади со мене во 6 000 000 000 $ дека нема да го утепаат Линкон?!
ни да пука нема, АЈЗа отепување незнам
Ај по пијачка дека ќе пуцат