R
red.devil
Гостин
Уште не ми е јасно зошто пеналот не го шутира Меси. Дури и чудно ми е зошто обично тој ги шутира пеналите а плус овој му беше за хет-трик.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа е разликата меѓу него и Роналдо.Уште не ми е јасно зошто пеналот не го шутира Меси. Дури и чудно ми е зошто обично тој ги шутира пеналите а плус овој му беше за хет-трик.

На толку промашени пенали страв му е да не промаши...simple as that.Уште не ми е јасно зошто пеналот не го шутира Меси. Дури и чудно ми е зошто обично тој ги шутира пеналите а плус овој му беше за хет-трик.
Држи вода ова што викаш ама на 6:0 да имаш страв да промашиш... Некако не ми се верува, зошто чоек како него кој решавал утакмици не верувам дека би се плашел да промаши или би се заштитувал од медиумите што ќе пишат ако промаши на тој резултат.На толку промашени пенали страв му е да не промаши...simple as that.
Оти овие од Goal и галерија му имат направено ако продолжи и музеј ќе му изградат.
клик

Страв му било.
Еве, пред малку поминав од кај него. Антонела си играше со Тиаго во дворот. Меси уште се тресеше дома од страв.
Слично Меси вчера, со истиот коментатор.веројатно многумина уште го памтат овој негов потег

Зошто тука вика ако имаат ист број бодови, Реал тепа? Нели се гледаше прво гол разлика? Барса има 13 гола боље гол разлика и тешко дека Реал ќе може да сметаат на тоа.Малку весела математика за преостанатите три кола
http://www.marca.com/2015/04/15/multimedia/graficos/1429121094.html
Затоа што се гледа меѓусебен дуел.Зошто тука вика ако имаат ист број бодови, Реал тепа? Нели се гледаше прво гол разлика? Барса има 13 гола боље гол разлика и тешко дека Реал ќе може да сметаат на тоа.

Meѓусебен се гледа во Шпанија.Зошто тука вика ако имаат ист број бодови, Реал тепа? Нели се гледаше прво гол разлика? Барса има 13 гола боље гол разлика и тешко дека Реал ќе може да сметаат на тоа.