Primera División 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Jack Nolan
  • Време на започнување Време на започнување

Млад играч со најголем напредок во досегашниот тек од сезоната:

• Кастиљехо

Гласови: 8 21,1%
  • Вието

Гласови: 26 68,4%
  • Криховјак

Гласови: 9 23,7%
  • Гаја

Гласови: 10 26,3%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Уште не ми е јасно зошто пеналот не го шутира Меси. Дури и чудно ми е зошто обично тој ги шутира пеналите а плус овој му беше за хет-трик.

Уште не ми е јасно зошто пеналот не го шутира Меси. Дури и чудно ми е зошто обично тој ги шутира пеналите а плус овој му беше за хет-трик.
Тоа е разликата меѓу него и Роналдо. :pijanco:

На толку промашени пенали страв му е да не промаши...simple as that.
Оти овие од Goal и галерија му имат направено ако продолжи и музеј ќе му изградат.
клик

1428690303_612124_1430601979_album_grande.jpg

Хумор на тумор сте бе, да си ибите векот... :)

На толку промашени пенали страв му е да не промаши...simple as that.
Оти овие од Goal и галерија му имат направено ако продолжи и музеј ќе му изградат.
клик
Држи вода ова што викаш ама на 6:0 да имаш страв да промашиш... Некако не ми се верува, зошто чоек како него кој решавал утакмици не верувам дека би се плашел да промаши или би се заштитувал од медиумите што ќе пишат ако промаши на тој резултат.

Како и да е, следните пенали ќе покажат дали пуштил да шутира Нејмар зошто е подобар шутер или само за да го запише и него во листата на стрелците. Се разбира ни едното ни другото не е лошо, но стварно ми падна чудна ситуацијата. :)

Штета што сарказмот не се доловува преку тастаура, а ако веќе си бил кај него поздрави ми го малиот :ROFLMAO:

Му пушти бе, затоа што Нејмар му пушти на Меси да го даде шестиот гол.

Малку весела математика за преостанатите три кола
http://www.marca.com/2015/04/15/multimedia/graficos/1429121094.html
Зошто тука вика ако имаат ист број бодови, Реал тепа? Нели се гледаше прво гол разлика? Барса има 13 гола боље гол разлика и тешко дека Реал ќе може да сметаат на тоа.

Зошто тука вика ако имаат ист број бодови, Реал тепа? Нели се гледаше прво гол разлика? Барса има 13 гола боље гол разлика и тешко дека Реал ќе може да сметаат на тоа.
Затоа што се гледа меѓусебен дуел.
Гол разлика е за пи*ки :pos:

Meѓусебен се гледа во Шпанија.

Реал - Барса 3:1
Барса - Реал 2:1 :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom