Primera División 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Jack Nolan
  • Време на започнување Време на започнување

Млад играч со најголем напредок во досегашниот тек од сезоната:

• Кастиљехо

Гласови: 8 21,1%
  • Вието

Гласови: 26 68,4%
  • Криховјак

Гласови: 9 23,7%
  • Гаја

Гласови: 10 26,3%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Никој не спомна феилот на Роналдо кога сакаше да изнуди пенал за што доби жолт картон :D Која њубара..
Налетуваше на копачка во фаца, не знам зошто секој пад мора да се осуди како симулација. Ни се бунеше ни мафташе со раце ни ништо, ко шо си знај иначе. Башка надвор од 16-етник беше...

Никој не требаше да купувате,не ве терав јас да го изолирате Кедира пошто не ви продава доволно дресови и буквално да го напраите ко да не постои...

Ако сеа тоа ви се удара од глава..

Како бе да го изолираме Кедира? Демек намерно не го играа, а тој кинеше :pos:

Кедира е очаен после тешката повреда. На секој 2-3 недели има по некое пократко отсуство и со оглед на формата изигра и повеќе отколку што реално заслужува.

Може Харт покажувал колку поени предност ќе има Барса во Недела :lolzz:

Како бе да го изолираме Кедира? Демек намерно не го играа, а тој кинеше :pos:

Кедира е очаен после тешката повреда. На секој 2-3 недели има по некое пократко отсуство и со оглед на формата изигра и повеќе отколку што реално заслужува.

Факт е дека на кур не го ставате,ја ти гарантирам и да е спремен топ нема да игра...

Али затоа Бејл игра и јако ви го начукува со тоа што уствари незнаеш дали е на терен.

Никој не требаше да купувате,не ве терав јас да го изолирате Кедира пошто не ви продава доволно дресови и буквално да го напраите ко да не постои...

Кедира е буквално најлошиот играч на Реал моментално. Цела сезона со мислите е за кој клуб да потпише. Кога и да игра на неговата страна остава простор за цел авион.

Факт е дека на кур не го ставате,ја ти гарантирам и да е спремен топ нема да игра...

Али затоа Бејл игра и јако ви го начукува со тоа што уствари незнаеш дали е на терен.

А бе како да го ставаат кога нон стоп е повреден, а и кога игра е убедливо најслаб поединец.

Лукас Силва моментално,а и од кога дојде, е 5 пати подбра варијанта од Кедира..

Не е крив сега тој што влезе на негативен резултат,кога пола од играчите беа физични у црвена зона,и што го игра првото класико у такви брканици..сигурно не очекувавте од него да помине 5 играчи и да даде гол на ножички

Ама брат ти стварно појма немаш и на памет зборуваш. Кедира до финалето беше повреден, летово побара трансфер да си иде од Реал, но Реал не доби доволно добра понуда и остана. Од тогаш се мачи со повреди цело време, а и времето што го поминува на терен го поминува без желба за овој клуб, и пак добива повеќе шанса од Иљараменди. Затоа ти викам, не збори на памет, прашај убаво ќе ти се објасни, а не од инат да зборуваш.

Кедира е буквално најлошиот играч на Реал моментално. Цела сезона со мислите е за кој клуб да потпише. Кога и да игра на неговата страна остава простор за цел авион.

Не сте ме разбрале,се слагам дека не е сеа у топ форма,но зошто уопште дојде до таква ситуација да е со мислите за кој клуб да потпише...Има голем потенцијал у него и многу ви фали таков играч мене ако ме прашуваш во овој состав моментално.

Не сте ме разбрале,се слагам дека не е сеа у топ форма,но зошто уопште дојде до таква ситуација да е со мислите за кој клуб да потпише...Има голем потенцијал у него и многу ви фали таков играч мене ако ме прашуваш во овој состав моментално.
Не ме смеј. Потенцијал има во играчи како Иско, Хесе, вашиот Алкантара и ред други што знаат да отворат пас и да поминат играч, не во копито ко Кедира што е фалш и во дефанзивата, нешто што треба да му е јака страна.
Кога сме кај фалењето на играч, да фалеше Хамес место Бејл и ништо друго, секако не Кедира.

Не ме смеј. Потенцијал има во играчи како Иско, Хесе, вашиот Алкантара и ред други што знаат да отворат пас и да поминат играч, не во копито ко Кедира што е фалш и во дефанзивата, нешто што треба да му е јака страна.
Кога сме кај фалењето на играч, да фалеше Хамес место Бејл и ништо друго, секако не Кедира.

Таков што знае да отвори пас имате во Модриќ...па и Крос ете до некаде иако он не е нешто страшно креативен у таа смисла...Али ви фали на средина некој што може да трча ко коњ и да разбива..Кедира тоа некогаш добро го праеше.

Ќе го земаме Верати таму,немајте гајле :D :D

Иначе.ме интересира кој им е типот или типката шо им е задолжен за стајлингот на играчите..сигурно е партиски вработен :D
11069876_887920867920725_9196610680541725172_n.jpg

Таков што знае да отвори пас имате во Модриќ...па и Крос ете до некаде иако он не е нешто страшно креативен у таа смисла...Али ви фали на средина некој што може да трча ко коњ и да разбива..Кедира тоа некогаш добро го праеше.
Не батка, тоа кај Мурињо палеше, Карло е сосема друг тип на тренер. Не ни треба таков тип на играч ама ич, биди сигурен во тоа, ако се сеќаваш на играта во тие фамозните 22 победи, тимот правеше пресинг како целина. Али бидна веќе, сега едвај одат, жртви на (не)ротацијата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom