Барем да беше некад интересен па да се насмеевмо. Ова ко дрвен адвокат, ко фамилија да гледа со парете од ФА.
Ејјј, ме прочита. Ај сега погоди на која боја мислам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Барем да беше некад интересен па да се насмеевмо. Ова ко дрвен адвокат, ко фамилија да гледа со парете од ФА.
Е па и ти, мислиш до толку си битен на темава за да гаѓам на која боја мислиш?Ејјј, ме прочита. Ај сега погоди на која боја мислам.
Е па и ти, мислиш до толку си битен на темава за да гаѓам на која боја мислиш?
Шала на страна, ја си кажав тоа што може сите да го видат. Ако тебе ти смета (а нема зошто, темава е за Примера а не за ПЛ), слободно стај ме на блок и раат глава.
Саутемптон ќе беше прв моментално во Шпанија со нерешено само против Реал...среќа за Шпанија, Саутемптон не игра во Примера.
Има и овде такви, факт. А коментарот ми беше општ. Класика муабет ми е ова, од другари, познаници, интернет портали итн.пишал некој бот што чека нова година во кладилница. Не пишал на форумов дека е местено па ко контрааргумент да се зема...![]()
На тоа со кладилниците отрпнав веќе мислам. Дојде време кога фаворитиве не смеат да кикснат утакмица, а таа да не е "местена", "за кладилница отишла 1 во 2" и такви слични муабети. Искрено не ми е јасно зошто го следат сеуште фудбалов, ако се е местено и ако не планираат да се изненадат некогаш. Мислам океј, јасно ни е на сите дека се мести на големо во светов и дека париве го вртат фудбалов, ама не е секој резултат за кладилница, некогаш едноставно не оди, макар и три кола по ред Реал и Барса губеле од последните три екипи во Лигата.Има и овде такви, факт. А коментарот ми беше општ. Класика муабет ми е ова, од другари, познаници, интернет портали итн.
Самата помисла на мадридистиве на тоа Меси да си замини им дава побрзи оргазми отколку во кревет со Ирина Шаик и Шакира.