Самата помисла на мадридистиве на тоа Меси да си замини им дава побрзи оргазми отколку во кревет со Ирина Шаик и Шакира.
lol. Муабетите за Пеп all over again?
Глеј, ова би држело вода до 2011 ако го правевме.
Тогаш Меси ги комплексираше одбранбените на Реал, од тогаш се послаб и послаб е неговиот ефект.
Од Копа дел Реј 2011 навака, само на 2-3 пати го сторил тоа шо дотогаш две-три сезони константно го правеше.
Сеа нема причина зашо би ми било оргазмично Меси да замине од лига.
Баш напротив, може да испадне полошо од страна на Ronaldo fans.
Пример, иде меси у најјачава лига на светот, растура таму и кур после шо ќе можам у споредбите Кики vs. Лео да употребам: „Шо бе Меси, ај нека се докаже у друга лига/тим, Роналдо се има докажано!“
Сериозно, дури ако мене лично ме прашуваш, мислам дека Барса потешко ќе се среди со Меси во неа, отколку без него. Нешто делумно такво беше со Икер кај нас. Со Меси во неа би се средила едино со ултра авторитет на клупа и ваљда Лапорта на чело на клубот.
Кога сме веќе кај макрото, тие муабети дека он стои зад сето ова прво почнаа ко теорија на заговор (не од тие на Филе), али еве летово имаше и понормални статии во кои се споменуваше индиректно негово вмешување во случајот со ФИФА, некои трансфери, врски со Меси и Чави, ова интерно во клубот, и екстерно со некои ликови во федерацијата, со цел побрзо издејствување на избори на кои би се вратил ко Претседател.
И нормално сето ова го користи мадридското лоби во федерацијата за да ги омекне судиите кон Атлетико и Реал, што и беше видливо минатава година, не дека имаше големо попуштање, ама бар имаше попуштање за разлика од периодот пред тоа кога беа ептен на тапет екипиве од Мадрид.