Primera División 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Jack Nolan
  • Време на започнување Време на започнување

Млад играч со најголем напредок во досегашниот тек од сезоната:

• Кастиљехо

Гласови: 8 21,1%
  • Вието

Гласови: 26 68,4%
  • Криховјак

Гласови: 9 23,7%
  • Гаја

Гласови: 10 26,3%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова дека сте биле на тапет на судиите некогаш, тоа не се сеќавам. Отсекогаш се попушта на подобрите, а чудно е што Барса на неколкупати сезонава покрај тоа што е очајна, не и се досудија многу очигледни работи.

А, ова за Меси да го лажиш некој друг дека ви е сеедно, исто ко јас што би рекол ако си замине Роналдо само некој друг ќе ви ги шутира пеналите. Не и не, не е така.

Ова дека сте биле на тапет на судиите некогаш, тоа не се сеќавам. Отсекогаш се попушта на подобрите, а чудно е што Барса на неколкупати сезонава покрај тоа што е очајна, не и се досудија многу очигледни работи.

А, ова за Меси да го лажиш некој друг дека ви е сеедно, исто ко јас што би рекол ако си замине Роналдо само некој друг ќе ви ги шутира пеналите. Не и не, не е така.

Не ме јеби првите две со Мурињо, пред тоа и со Шустер му ебава мама судиите на Реал. Му ебаваа мамата у смисла го немаше тоа попуштаање, кое го имаше за Барса.

Не ми е сеедно за Меси, не го реков тоа. Туку не сакам да си иде од Барса, нема причина, бар не моментално. Ко шо вие не сакавте да си иде Икер, така и ја (значи јас, не ние, у мое име зборам) така и ја сеа не сакам Меси. :pipi:

Не ме јеби првите две со Мурињо, пред тоа и со Шустер му ебава мама судиите на Реал. Му ебаваа мамата у смисла го немаше тоа попуштаање, кое го имаше за Барса.

Не ми е сеедно за Меси, не го реков тоа. Туку не сакам да си иде од Барса, нема причина, бар не моментално. Ко шо вие не сакавте да си иде Икер, така и ја (значи јас, не ние, у мое име зборам) така и ја сеа не сакам Меси. :pipi:
Ако гледаме од таква страна маме ни ебаваат сега нас (што не е вистина), тоа е се заради тоа што сме дупиња, па изговори си бараме и ги наоѓаме. Мурињо си вршеше таква кампања пошто е таков, гледаш сега и во Челси истото го прави, врши притисок константно, се сеќавам вадеше листа од 12-3 грешки на утакмица каде киксна Реал што немаше врска со тоа што не победија. Шустер последната сезона кога си замина и дојде Хуанде Рамос не вреди да се спомнува кој очај од екипа бевте.

За муабетот со Меси, немој да ја споредуваш ситуацијава со таа на Касиљас. Пред се, го споредуваш Мурињо со Енрике што е навреда за првиов (колку и да го мразам). Касиљас башка и не беше во форма тогаш, а Меси е главен во Барса, сега, секогаш и во вечни векови. Далеку повлијателен од било кој играч во било која екипа на светот. Без него ќе треба да се создава сосема нов систем за што не е време сега, пошто сме заебани од клетата управа до коска.

Nicolás Otamendi's Man of the Match display vs. Real Madrid:
100% tackles won
11 clearances
3 interceptions
1 goal
:)
B6hpEB3CUAEDMEm.jpg

Мончи ги одбил Барселона, сега главен кандидат за нов СД во Барселона е Едуардо Марсиа од Фиорентина, претходно има работено во Валенсија и Ливерпул (со Бенитез)

Кике официјално во Хетафе (ама се сменил) по втор пат, иначе од секогаш сум имал високо мислење за него, баш читам дека додека не работел како тренер, бил по телевизиите како фудбалски аналитирач и ги правел едни од најдобрите анализи за утакмиците.
MediaHandler.ashx
[DOUBLEPOST=1420496187][/DOUBLEPOST]
Добар гест од Валенсија. Сигурен сум дека да беше Атлетико или пак некој друг, ова немаше да го гледаме, иако е традиција низ Шпанија после голема титула да биде вака пречекан освојувачот. Секоја чест, не им е прв пат.

само Отаменди не им аплаудираше, каков :zver: (и будала)

Кике официјално во Хетафе (ама се сменил) по втор пат, иначе од секогаш сум имал високо мислење за него, баш читам дека додека не работел како тренер, бил по телевизиите како фудбалски аналитирач и ги правел едни од најдобрите анализи за утакмиците.
како Др. Хаус :icon_mrgr:

Од едни мои веродостојни извори на твитер ... за нов спортски директор на Барса се спрема Филе... тука сте прочитале прв пат.

Од едни мои веродостојни извори на твитер ... за нов спортски директор на Барса се спрема Филе... тука сте прочитале прв пат.
После ерата на Пеп на повидок ерата на Филе?

После ерата на Пеп на повидок ерата на Филе?
Се наметна ко сериозен стручњак во врска со Барса, зошто би ризикувале со аматери ко Кројф и Стоичков :D

Се наметна ко сериозен стручњак во врска со Барса, зошто би ризикувале со аматери ко Кројф и Стоичков :D
Кројф/Стоичков пред Филе може додатно да му го комлицира животот на тој Бартолололозмеју што им е прецедник! (ваљда тој беше ебаго)

За муабетот со Меси погоре, јас лично би преферирал да си замини, да биди целосна преобразбата од комплексот и опседнатоста на Роналдо со Меси, до тотално гузење на сите полиња и класичен нокаут кај шо го „бркаш“ од лигата во која шефуваше. После му го турка рекордот #лагано.
Уште сеа ми мириса на сценарио за филм. :cool:

Сериозно, никогаш нема да замини Меси од Барса.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom