Primera División 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Jack Nolan
  • Време на започнување Време на започнување

Млад играч со најголем напредок во досегашниот тек од сезоната:

• Кастиљехо

Гласови: 8 21,1%
  • Вието

Гласови: 26 68,4%
  • Криховјак

Гласови: 9 23,7%
  • Гаја

Гласови: 10 26,3%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Уште ли ве боли црвениот на Нани бе?

Нашле барса фановите да зборуваат. Кажете ми колку пати Роналдо од нервоза ја шутна топката во публиката? - Само одговорете ми го ова.
Вие најдовте да кажувате срамно е ова, па дури ми го споредувате со сериски убијци. Гледајте си во вашиот двор, ми го фалите миџетот кој има направено три пати посрамни работи од Роналдо.

Очигледно не толку колку тебе постот шо те здоболе.

Очигледно не толку колку тебе постот шо те здоболе.
Мене ич, само што спореди нешто комплетно трето што нема врска ама ич. Ако го погледна видеото кога Нејмар на истиот начин издејствува црвен и пенал над Рамос од истиот судија тогаш ќе сфатиш за што зборуваме. Тогаш беше нормално за навивачите на Барса и Нејмар беше бог, а сега кога истото се деси на Роналдо, тој е пичка, гнаса, срам за фудбалот. До каде со двојните стандарди бе?
И ти како најпаметен се најде да споредуваш сериски убијци. :tapp:

И пак ќе пишам, кажете ми кога Роналдо шутнал топка кон навивачи бидејќи му скурчило. Кога ќе најдете вакво нешто тогаш споредувајте го со најголемиот срам во фудбалот, а не ова.

Мене ич, само што спореди нешто комплетно трето што нема врска ама ич. Ако го погледна видеото кога Нејмар на истиот начин издејствува црвен и пенал над Рамос од истиот судија тогаш ќе сфатиш за што зборуваме. Тогаш беше нормално за навивачите на Барса и Нејмар беше бог, а сега кога истото се деси на Роналдо, тој е пичка, гнаса, срам за фудбалот. До каде со двојните стандарди бе?
И ти како најпаметен се најде да споредуваш сериски убијци. :tapp:

И пак ќе пишам, кажете ми кога Роналдо шутнал топка кон навивачи бидејќи му скурчило. Кога ќе најдете вакво нешто тогаш споредувајте го со најголемиот срам во фудбалот, а не ова.

Добро, шо е со оправдувањава? Нејмар направил така и сега во ред е ова од Роналдо? Не, не е ни то од Нејмар, исти курац.

Имаше мал контакт. Роналдо ко Роналдо, падна и доби пенал. И сеа шо к*р дрвите цела вечер ко да убил некого? Другите ако глумеле, ама Роналдо не смеел. Поглуп муабет, амин.
Па уште срамно било, СРАМНО ееееј. Срамно е да шутнеш со све сила у публика кај што има 60+ годишни луѓе, срамно е да дадеш гол со рака ко да смечираш у одбојка и асално да си се израдуеш на истото. Срамно е да плукаш противнички играч од позади грб ко најголема пичка. Е тоа е СРАМНО, а не "изглумен" пенал.

Е тој е тој глупиот муабет, другите глумеле, можи и Роналдо.

Не е муабетот дека МОЖЕ и Роналдо, туку дека не е ништо ново и нешто невидено па ајде ќе го потимо цела вечер за тоа.
Али океј, у мода е да се кења за Роналдо.

А па муабетиве дека сите го мразат Роналдо, Меси е добар, а Роналдо е лош е напорен уште од времето кога играше во Јунајтед.
И Меси да го направи ова ќе биде глупаво и нема шанси да го оправда некој (добро после муабетиве можда ќе го оправда). После пеналот покажа дека може и без такви потези да растура...тој е муабетот.

Колку се изнапромашуваа чудо едно.

Камени имаше 7 одбрани, меѓу кои и одбранет пенал. :cuc:

Дефинитивно го реши мечот.

Публиката бараше отставка од Фернандез. Ќе видиме што ќе биде.

Депор дома сами да играат ќе изгубат, ама нас не тепаат и тоа убедливо. :tapp:

тоа е, Депор моментално живее само за утакмици со Валенсија, Реал, Барса и Селта. Вчера за утакмицата со Малага цената на картите била 1 евро, а посетеноста беше беда.

Драга публико, ако не знаевте, ова е ПЕНАЛ :vozbud:
[
Адвокатите од фан клуб мадрид можат да го бранат колку сакаат(разбирливо, нивен играч е и не очекувам реално да гледаат на работите), ама ова е срамно. Настрана играчките квалитети, треба да поседуваш и карактер за да бидеш најдобар. Со вакви пичкарски потези, ќе си остане во сенка на Меси.

Ете така, да го личи, некарактерно. Среќни сме што живееме во времето на Роналдо.

W5Gtgzn.png

Она кога најлошо нешто што си го направил е испуцување на топка во публика. А не константно дајвање. А не боксирање и клоцање. А не да не се радуваш кога твоите освојуваат ЛШ се додека и ти не дадеш гол.

И она од Нејмар беше милион пати повеќе пенал од ова. Таму имаше и контакт со нозете.

#НепопуларноМислење Нејмар не дајва сезонава.

Она кога најлошо нешто што си го направил е испуцување на топка во публика. А не константно дајвање. А не боксирање и клоцање. А не да не се радуваш кога твоите освојуваат ЛШ се додека и ти не дадеш гол.

И она од Нејмар беше милион пати повеќе пенал од ова. Таму имаше и контакт со нозете.

#НепопуларноМислење Нејмар не дајва сезонава.
Таму имаше и офсајд и дајв. Едно е да ти поклонат победа против Реал Мадрид на Сантијаго Бернабе, а сосем друго е да ти поклонат пенал против екипа која немаше ниту еден шут кон гол во прво полувреме. Неколку минути покасно имаше пенал над Бејл, ама апла, го грабна и го фрли на земја у 16 ник при изведување на корнер, не можам да се сетам на играчот, да цепидлачиме ли сега зошто не беше досуден тогаш пенал или да кажам ко со Валенсија правдата е задоволена?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom