Primera División 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Jack Nolan
  • Време на започнување Време на започнување

Млад играч со најголем напредок во досегашниот тек од сезоната:

• Кастиљехо

Гласови: 8 21,1%
  • Вието

Гласови: 26 68,4%
  • Криховјак

Гласови: 9 23,7%
  • Гаја

Гласови: 10 26,3%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе земе Балон Д'ор зошто си решета све што ќе стигне. На вас остануе само да си кенкате овде.
Пичка бил бе...Меси богот у ваква ситуација ќе му речеше на судијата "не беше пенал, поништи го". Тој гол со рака даде, па овде некој ќе кажуе кој бил пичка.

Поклоните се пред најдобриот и гледајте у грб :)

После поразите од Атлетико и Сосиедад, Р.Мадрид има 18 победи во низа на сите фронтови

10836302_899249490087339_2081319333_n.jpg

Последно уредено:
Ќе земе Балон Д'ор зошто си решета све што ќе стигне. На вас остануе само да си кенкате овде.
Пичка бил бе...Меси богот у ваква ситуација ќе му речеше на судијата "не беше пенал, поништи го". Тој гол со рака даде, па овде некој ќе кажуе кој бил пичка.

Поклоните се пред најдобриот и гледајте у грб :)

Едноставно е, Меси не може да се најде во таква ситуација, капираш ?

Колку сака нека е голем, срамота е она бе.
Ова е муабетот.
Капа доле за се шо направи сезонава, ама срамота е овакви работи да прави.
Бензема, Нејмар, Фабрегас, Бускетс, Ди Марија, рандом било кој играч нека го прави ова ќе се изеде некако. Од него и од Меси е срамота да се види ова, на премногу погорни нивоа се од другите за да ги прават овие глупости, можат слободно без овакви глупости да бидат најдобри во секоја категорија.
Пичкарски потег како и да свртиш.

Ова е муабетот.
Капа доле за се шо направи сезонава, ама срамота е овакви работи да прави.
Бензема, Нејмар, Фабрегас, Бускетс, Ди Марија, рандом било кој играч нека го прави ова ќе се изеде некако. Од него и од Меси е срамота да се види ова, на премногу погорни нивоа се од другите за да ги прават овие глупости, можат слободно без овакви глупости да бидат најдобри во секоја категорија.
Пичкарски потег како и да свртиш.

А уште потажни се овие со хехех најјак е позз, нејмар вчера така праеше па шо, хехе хехе и слично. Поочајно оправдување од то нема. Исто ко некој еден чоек шо отепал да го ослободат на основа оти има сериски убијци па овај за еден, кај бил кај не бил. Не е исто, али глупо е.

Последно уредено:
Еве го најдобриот на сите времиња. Кога ќе ја земе Роналдо оваа сега , ќе му фалат плус две за да стане најдобриот.

der.jpg

Забораваш дека играше во Јунајтед и дека вакви Come back when u are 18 фори му се мерачки... :sneaky:

Па има освоено две до сега. Една со Јунајтед 2008 , и една со Реал 2013. Ако освои сега во Јануари ќе му биде трета.

Па има освоено две до сега. Една со Јунајтед 2008 , и една со Реал 2013. Ако освои сега во Јануари ќе му биде трета.

Ама и Ливерпул имаше 18 титули во ПЛ. Па му пишале на Фергусон „Дој ко ќе имаш толку!“. Па овој освои... 20.

Не ме разбра шо сакав да ти кажам. Или ја не разбирам шо сакаш да ми кажеш. :D

А уште потажни се овие со хехех најјак е позз, нејмар вчера така праеше па шо, хехе хехе и слично. Поочајно оправдување од то нема. Исто ко некој еден чоек шо отепал да го ослободат на основа оти има сериски убијци па овај за еден, кај бил кај не бил. Не е исто, али глупо е.
Уште ли ве боли црвениот на Нани бе?

Нашле барса фановите да зборуваат. Кажете ми колку пати Роналдо од нервоза ја шутна топката во публиката? - Само одговорете ми го ова.
Вие најдовте да кажувате срамно е ова, па дури ми го споредувате со сериски убијци. Гледајте си во вашиот двор, ми го фалите миџетот кој има направено три пати посрамни работи од Роналдо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom