Primera División 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Jack Nolan
  • Време на започнување Време на започнување

Млад играч со најголем напредок во досегашниот тек од сезоната:

• Кастиљехо

Гласови: 8 21,1%
  • Вието

Гласови: 26 68,4%
  • Криховјак

Гласови: 9 23,7%
  • Гаја

Гласови: 10 26,3%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Валенсија како во старите денови.

Бааѓи зацапа Симеоне со ова. Лично негова грешка.

После ваква исцрпувачка утакмица со Јуве , очекувано беше. Валенсија оваа сезона ќе не ебе сите на домашен терен. :pos:

Од сите можни играчи Сиќера зема да го шутира пеналот... :facepalm: :facepalm: :facepalm: :tapp::tapp:
Не мора исти коментар после секој промашен пенал на некој играч.
Сикера колку успешни пенали има изведено само додека играше во Гранада. За Бенфика лани не знам, затоа што не ги пратев.
https://www.youtube.com/watch?v=DWcuGxTpmSA

Aма добро, битно да се пише дека можело некој друг да го изведе пеналот :)

Свакачас за Валенсија, ни малку не очекував дека вака ќе играат сезонава, ама изгледа им се падна џекпот.

Сите се као Коста премногу фали на Атлетико. Да, ама сите го забораваат Адриан Лопез кој лани играше презначајна улога во тимот. Ако пола од головите на Коста беа по заслуга на Коке, ондак бар 1/4 беше по заслуга на Адриан кој работеше за него.

Симееоне се обидува таа улога сега да ја добие Гризман, ама овој е многу подобар како слободно крило, влегувајќи у средина се кочи некако. Раул Гарсија тешко може да го направи тоа, оној Хименес па уште помалку. Ако си остане верен на системот, ќе мора да се надева дека Гризман ќе се уклопи таму.

И мани друго му ја зема на Манџукиќ. :D

јакиот пеналџија па Манџукиќ, Алвес веќе му фати пенал на него во ЛШ против Баерн :)

Diego Alves has faced 31 penalties in Primera; 16 goals, 13 saves, one crossbar and one wide.
а плус ЛШ и ЛЕ ;)

и

The two goalkeepers who have reached 13 penalty saves in the last 25 years are Santi Cañizares and Diego Alves.

добро е, Валенсија пак лидери иако е привремено :cool:

да не се радувам многу, може Габи ја наместил утакмицава :D

Свакачас за Валенсија, ни малку не очекував дека вака ќе играат сезонава, ама изгледа им се падна џекпот.

Сите се као Коста премногу фали на Атлетико. Да, ама сите го забораваат Адриан Лопез кој лани играше презначајна улога во тимот. Ако пола од головите на Коста беа по заслуга на Коке, ондак бар 1/4 беше по заслуга на Адриан кој работеше за него.

Симееоне се обидува таа улога сега да ја добие Гризман, ама овој е многу подобар како слободно крило, влегувајќи у средина се кочи некако. Раул Гарсија тешко може да го направи тоа, оној Хименес па уште помалку. Ако си остане верен на системот, ќе мора да се надева дека Гризман ќе се уклопи таму.

Адриан ја имаше улогата што сега ја има Черчи, ама лошо се уклопи Черчи.

Абе како и да е, пеналот беше смешно изведен. :)

Раул и ние се радуваме :D

YTr79D1.jpg

Адриан ја имаше улогата што сега ја има Черчи, ама лошо се уклопи Черчи.

Черчи не го споменав пошто сеуште не доби доволно шанса, а и мислам дека он ќе му биде директна замена за Манџо и не му е у замисла да ги игра двајцата одеднаш.

Рајо педерќињата глумат Еспањол. Откако влегоја во Примера на осум меча против Барса имаат гол разлика 1-29. :tapp:

*Нешто што во Премиер Лига е невозможно нели, затоа е најдобра! :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom