Primera División 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Jack Nolan
  • Време на започнување Време на започнување

Млад играч со најголем напредок во досегашниот тек од сезоната:

• Кастиљехо

Гласови: 8 21,1%
  • Вието

Гласови: 26 68,4%
  • Криховјак

Гласови: 9 23,7%
  • Гаја

Гласови: 10 26,3%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
1/3 од тоа што го изиграл Маскерано како ЦБ, а има повеќе од половина пасови на Маске :D
А ти си фасциниран од бројот на пасови или од точноста? Во 30 минути да не згрешиш пас и во 90 не е исто. :D

Мобилен во десен џеб, клучеви во лев, новчаник во заден десен....
mene sekad mobilen mi e vo desen dzeb, novcanikot mi e vo lev, a klucevite od doma gi krijam niz dvor posto me mrzi da gi nosam mi zafakjaat mn mesto (citaj mn privezoci imam)

mene sekad mobilen mi e vo desen dzeb, novcanikot mi e vo lev, a klucevite od doma gi krijam niz dvor posto me mrzi da gi nosam mi zafakjaat mn mesto (citaj mn privezoci imam)

Јас па мислев дека многу клучој во еден прстен да не имаш..(коли,мотори,дуќани ти реков ми рече)

Ја неам новчаник, телефонот у десен го носам а у лев пари, лична карта, и остали курци што ми требаат у моментот.

Иначе кај вас друго што има?

Купи си ваков приверзок и немора џеб да користиш , плус не ризикуваш да ти провалат дома , а може и да ти се уарни. :ROFLMAO: Три у едно. ( не го сваќај ова буквално ) :pos:

dick.jpg

А еврата дома кај ги криете во кој град живеете и адреса ако можи?

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Господе Боже од каде ли само го избаци муабетов :facepalm:
У двор ги криел ЛОЛ :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom