Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Затоа не згрешил пас.Маскерано 90 минути, Иљара 30. beat ya.![]()
Уште еден факт у корист на ИљараМаскерано ЦБ, Иљара ДМФ![]()
1/3 од тоа што го изиграл Маскерано како ЦБ, а има повеќе од половина пасови на МаскеЗатоа не згрешил пас.![]()
А ти си фасциниран од бројот на пасови или од точноста? Во 30 минути да не згрешиш пас и во 90 не е исто.1/3 од тоа што го изиграл Маскерано како ЦБ, а има повеќе од половина пасови на Маске![]()
Па кој будала би носел мобилен во лев џеб?Мобилен во десен џеб, клучеви во лев, новчаник во заден десен....
mene sekad mobilen mi e vo desen dzeb, novcanikot mi e vo lev, a klucevite od doma gi krijam niz dvor posto me mrzi da gi nosam mi zafakjaat mn mesto (citaj mn privezoci imam)Мобилен во десен џеб, клучеви во лев, новчаник во заден десен....
mene sekad mobilen mi e vo desen dzeb, novcanikot mi e vo lev, a klucevite od doma gi krijam niz dvor posto me mrzi da gi nosam mi zafakjaat mn mesto (citaj mn privezoci imam)
neam neam.. samo od kukjata kluc i od stanotЈас па мислев дека многу клучој во еден прстен да не имаш..(коли,мотори,дуќани ти реков ми рече)
mene sekad mobilen mi e vo desen dzeb, novcanikot mi e vo lev, a klucevite od doma gi krijam niz dvor posto me mrzi da gi nosam mi zafakjaat mn mesto (citaj mn privezoci imam)