Primera División 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Jack Nolan
  • Време на започнување Време на започнување

Млад играч со најголем напредок во досегашниот тек од сезоната:

• Кастиљехо

Гласови: 8 21,1%
  • Вието

Гласови: 26 68,4%
  • Криховјак

Гласови: 9 23,7%
  • Гаја

Гласови: 10 26,3%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Atlético: Moyá, Juanfran, Miranda, Godín, Siqueira, Gabi, Tiago, Koke, Raúl García, Griezmann, Mandžukić.

Real: Casillas, Carvajal, Ramos, Varane, Coentrao, Xabi, Modric, Kroos, James, Bale, Benzema.

Дај бе не треси глупости, кој го брка Ди Марија? И Анчелоти, и навивачи сите се огласија дека сакаат да остане Ди Марија, али дечкото сам си побара трансфер. Освои се што може да се освои во Реал Мадрид и негово идење ќе биде подобро за Реал, бидејќи ако остане насила нема да има желба да игра. Така да фала му за се што направи, и нека има многу успех во друг тим. Многу поразлично е од ситуацијата со Озил.

Кривица на Реал е што несака да му даде плата од 8-9 милиони (што искрено и ја заслужува), бидејќи во моментов зима 3 милиони. Али ова не значи дека Реал го брка.

Има. Мислиш лесно е со Бензема како единствен напаѓач цела сезона да играш? Ај минатата го имавме Мората, што до некаде правеше разлика, ама оваа само он е напред. А Бензема кога нема конкуренција си го лади. Нема гол дадено од првиот дуел против Баерн во ЛШ, а пред тој гол немаше дадено исто гол 7-8 утакмици. Така да, ако си отиде Ди Марија и Кедира под итно треба да се тргне по напаѓач.
:pos:
Побара плата од 8 милиони по сезона, а следно нешто што го прави управата е го одбива, купува нов играч на кој му дава 7-8 милиони плата, доста послаб од него. Ова ако не е бркање тогаш незнам што е. Карло е бот на управата, како му свират одозгора така игра, сигурно дека го сакал Хомез у екипа :facepalm:. Неговите изјави се релевантни како и на оние на Аспас кога му давал совети на Морено.:pos:

Единствена грешка што ја направи Ди Марија е што сево ова го правеше преку медиумите, имаше неколку изјави па изгледа го накурчи Перез.

Бооо бооо бооо ке голацо Супер Марио :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Mandzo kako gi vakcinira...alal da im e kakov klub.So srce igraat.

Сељачиште еј...да бев судија уште во 10 минута ќе го истерав.

:*
10635722_749635358433897_8517676081509244921_n.jpg

ццццц се изнапромаршија немаат среќа. Ќе го јадите некогаш немиен па да ми се напрај ќефот?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom