Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
трагично е како го испратија Икер
![]()
Инает левел 90000, исто го испративте како Чави, да.Како? Што се разликува ова од испраќањето на Чави, Џерард и Лампард, освен што не е на терен? Sidefact, клубот сакал да му направи опроштален меч, Касиљас не сакал.
Инает левел 90000, исто го испративте како Чави, да.![]()
A kako bi sakal koga se plasi da ne go ivirkuvaat i na prostalniot natprevar
А, како си сигурен? Самиот Икер не е сигурен, дотаму стаса работата. Ние еве не му организиравме проштален меч на Чави, значи баш исто сме се простиле? Ако мислиш дека е тоа разликата секоја ти чест. Еден проштален меч и Касиљас заборава на односот спрема него последниве години од навивачите, управата и соиграчите. Мизерија од клуб сте, ништо не е останато од вредностите, ние со ваква смрдена управа сме се' уште подобри во ова од вас. Значи со ова не те напаѓам тебе и другите овде на форумов, до овде ви стаса клубот заради Перез. Па, Роналдо кој дава којзнае колку голови доби свирежи кога не му одеше две-три утакмици, а Флорентино го води клубот како обична фирма да е. Катастрофа.Ако се органиизраше меч каков што сакаше клубот, слично ќе беше.
Тоа немаше да се деси, 100% сум сигурен.
А, како си сигурен? Самиот Икер не е сигурен, дотаму стаса работата. Ние еве не му организиравме проштален меч на Чави, значи баш исто сме се простиле? Ако мислиш дека е тоа разликата секоја ти чест. Еден проштален меч и Касиљас заборава на односот спрема него последниве години од навивачите, управата и соиграчите. Мизерија од клуб сте, ништо не е останато од вредностите, ние со ваква смрдена управа сме се' уште подобри во ова од вас. Значи со ова не те напаѓам тебе и другите овде на форумов, до овде ви стаса клубот заради Перез. Па, Роналдо кој дава којзнае колку голови доби свирежи кога не му одеше две-три утакмици, а Флорентино го води клубот како обична фирма да е. Катастрофа.
Самото твое споредување на Касиљас со Фердинанд е лошо.Спореди го Касиљас со СКолс и Гигс.
Бегај бе. А Раул ....
а Флорентино го води клубот како гигантска фирма да е. Катастрофа.
Епа ние тоа збориме, дека управата не е крива, он си е крив. Не се задоволува со втор голман или куп, ЛШ и такво нешто туку сака да си биде прв голман. И шо е најтрагично, не да биде втор голман туку да се бори у случајов со Де Геа, за прв, па ако е боље сигурно нема на клупа да седи. Ама пичка, страв му е. А за управата спрема него немам зборови, му исполнија се што сака.. И пак се криви они.Ти знаеш повеќе од мене сигурно, муабетот ми беше дека Икерĺ не требаше никако да си замине од реал.Дали ќе биде втор голман дали ќе брани во куп само или што ти ја знам тоа требаше да се изгланца.Е тоа ми беше мене искрено, зошто јас како навивач на Јунајтед не можам да гледам како еден Швајнштагер си оди од Баерн,еден Икер од Реал.Значи ако за Нани ме боли 200 пати за овие ме боли 185.Ти не си свесен колку сум среќен што еден Гигс,Сколс се пензионираа во Јунајтед.Јас гарантирам дека Гигс да влезе сега ќе го акне Јанг од земја.И тврдам жими се дека Касиљас е уште врвен голман и дека можеше да се најде начин некако да се врати у стара форма зошто сепак класа голманите имаат слаба сезона две ама никогаш не паѓаат како што паѓаат другите играчи.
Бато ти на сите постови канта го направи Касиљас. Пичка, страшливец, ваков, онаков...Епа ние тоа збориме, дека управата не е крива, он си е крив. Не се задоволува со втор голман или куп, ЛШ и такво нешто туку сака да си биде прв голман. И шо е најтрагично, не да биде втор голман туку да се бори у случајов со Де Геа, за прв, па ако е боље сигурно нема на клупа да седи. Ама пичка, страв му е. А за управата спрема него немам зборови, му исполнија се што сака.. И пак се криви они.