Primera División 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Jack Nolan
  • Време на започнување Време на започнување

Млад играч со најголем напредок во досегашниот тек од сезоната:

• Кастиљехо

Гласови: 8 21,1%
  • Вието

Гласови: 26 68,4%
  • Криховјак

Гласови: 9 23,7%
  • Гаја

Гласови: 10 26,3%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Меси 1-0, како што кажав сам да игра ќе го победи Депортиво...[DOUBLEPOST=1432399395][/DOUBLEPOST]Еибар веќе води 2-0, па дури и Алмерија води со Валенсија :pos::pos::pos:
Само кршење нога па пак нека игра на небитна утакмица :D

Севиља одлучила да влегва директно Лига Шамоиони преку Лига Европа, со црвен цело полувреме се Малага овие абер немат за гол, како си ги редат коцките сите папапа. После некој ке речи не се мести, не си дават бодој, не бе каде, Гранада - Атлетико си се шетат на терен и го гледат дуелот Алмерија-Валенсија.

Севиља одлучила да влегва директно Лига Шамоиони преку Лига Европа, со црвен цело полувреме се Малага овие абер немат за гол, како си ги редат коцките сите папапа. После некој ке речи не се мести, не си дават бодој, не бе каде, Гранада - Атлетико си се шетат на терен и го гледат дуелот Алмерија-Валенсија.
Или не? :D

Тоа што се дешаваше прво полувреме беше загревање само, сега почнува забавата.:ojeaa:

Стефи, дај барем еднаш да прочитам дека имаш погодено нешто. :ROFLMAO:

Ги утепаа за 10 мин. :pos:

Вамос Валенсија , сакам 5 претставника у ЛШ за наредната сезона.

ке
Тоа што се дешаваше прво полувреме беше загревање само, сега почнува забавата.:ojeaa:

Стефи, дај барем еднаш да прочитам дека имаш погодено нешто. :ROFLMAO:
го постирам ливчето уште марсеј ја чекам два гола да дај :D[DOUBLEPOST=1432403835][/DOUBLEPOST]време губат Валендија хахахаха, да видат дали гранада ке заврши х па ке ја редат после ако не е така да ме отепате :D

Ај малце со теории на заговор :D

Темава после утакмициве ќе биде поделена на два фронта.

Првиот, ако не се пласира Валенсиа ЛШ ќе бидe: Аааа гледате, нема местење во Ла Лига, да имаше ќе им ја пуштеа на Валенсиа. Пак прајте се експерти и да кажувате лаги за Ла Лига. ЛЛ најбоља.

Вториот пак ќе се јави ако даде Валенсија гол и тепа, и нормално ќе си ја брани тезата: Кога ви викам јас има местење во фудбалот, вие не, еее какви пари се вртат уште од старт се знаеше дека Севиља ќе оди ЛШ преку ЛЕ.
Може слично да се пише и за некои други утакмици.

Нека заврши вака, греота е ДлК да испаѓа.

ете ја Депортивооооооооооооооооооооооооо уааааааааа[DOUBLEPOST=1432404308][/DOUBLEPOST]ИНФАРКТ ЗАВРШНИЦА ВО ПРИМЕРА АААААААААААААААААААААААААААААА

CFtZj-bUUAAC42Y.jpg

Депор опстанок, Валенсија победа, Севља у ЛШ преку ЛЕ. Уште Атлетико да тепаше и да не ги гледав Гранада наредна година.

As it stands:
3rd Champions League: Atleti
4th UCL Qualifying: Valencia
Relegated 18th/19th: Eibar & Almería

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom