Tоni
ILLYRIAN
- Член од
- 26 февруари 2009
- Мислења
- 13.650
- Поени од реакции
- 10.262
Горди сме што живееме во времето на Меси. (if you know what i mean...but you don't)
Лелее ме потопи...ај стај го тоа гифот од цртаните филмови.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Горди сме што живееме во времето на Меси. (if you know what i mean...but you don't)
Лелее ме потопи...ај стај го тоа гифот од цртаните филмови.
Па да ти кажам право може и ќе извлечеа подобар резултат ако дадеа гол од пеналот или од една од тие ситуации кои што ги промаршија , вчера буквално ја надиграа на Барса која откако го даде голот неможеше да шутне на гол а Валенсија имаше одлични шанси за гол ама немаа среќа.Ах да се повтореше тој пенал на Парехо, Валенсија ќе победеше. [emoji23]
Стварно е легенда, при олку голови во лигата има освоено само 1 трофеј.Ronaldo becomes first La Liga player to score 50 in five straight seasons
2010-11: 53
2011-12: 60
2012-13: 55
2013-14: 51
2014-15: 50
300+ goals in the top 5 leagues:
[366] Jimmy Greaves
[365] Gerd Müller
[317] Steve Bloomer
[310] Dixie Dean
[300] CRISTIANO
![]()

Абе шо му објаснувате на овај. Само поздрав од врвот речете му нека плачит. Која ебена валенсија, па теории на заговор ми кажува![]()

Шо бидна со Модриќ?Ако после сите повреди и неправди кои му се случија на Реал Мадрид сезонава Барса не освојат примера, нека си направат Роселовци колективно самоубиство.![]()
Ја обнови повредата на коленото најмалку 6 недели аут ..Шо бидна со Модриќ?