ПОбрзо ќе се најди светиот грал отколку значењето на тие.Како е правилно?
- Мреал
- Среал
![]()
ПОбрзо ќе се најди светиот грал отколку значењето на тие.Како е правилно?
- Мреал
- Среал
![]()
Не сум старо магаре мореИ ти ќе да си некое старо магаре. Наместо да одиш да печалиш ти си седнал на Кајгана ги лажиш маливе.
А ги забораваш Чави и Иниеста? Во Реал нема ниеден сличен како нив кој има заслуга во успесите.А како Меси има,Роналдо е тоа. Така да преиспитај се што збориш.Убо си кажа чоеко, џабе му ги вртите муабетите.
Роналдо е тапа од пред светското екипно наваму.
И да, инает е да не признаеш дека Роналдо има помала заслуга во успесите на Реал од онаа на Меси за Барса.
30 имам, стар ерген, невработен и со тутунско средно. Се шалам 10 ќе правам во мај, на 4 го направив профилот овде и си растам од градинка тука. Нека ги има и овие две опции, па нека се одлучи.Стварно бе, стајте нова анкета. Еве на пример нека биде:
Според муабетот на Пепито за Роналдо, колку години мислите дека има:
- 11
- 12
- 13
- 13ипол
Снежо, дај му на Љубчо, ни ја еба цела држава. Има и графит кај мене во маалото.Како беше она Боркица дај му,ни ја еба државата,сега ќе е Ирина дај му,си ја еба кариерата![]()
Абе а како е правилно, Пепито со акцент на И, или акцентот е на Е?30 имам, стар ерген, невработен и со тутунско средно. Се шалам 10 ќе правам во мај, на 4 го направив профилот овде и си растам од градинка тука. Нека ги има и овие две опции, па нека се одлучи.
25М + некакви бонуси (незнам од што зависат), повеќето од парите идат кај Бенфика и секако како секој играч од Португалија некаков процент иде по агентите и компании што купуваат права на играчи (ама мислам дека над Енцо немаше никој).Циркузи,треба почесто да свратувам у темава
Од тапинс па се до асистенција на асистенцијата
@Atso Страшен играч имате во Енцо.Ме интересира само 30 + мил го плативте или ќе завршат тиа пари у џебот на некој од агентите.Да не имаше тој газдата ваш и кај него дел од договорот ко кај Родриго и Гомеш ?
На о е акцентот, за тоа е ѕвездата ставена, мислев дека е јасно.Абе а како е правилно, Пепито со акцент на И, или акцентот е на Е?