Primera División 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Jack Nolan
  • Време на започнување Време на започнување

Млад играч со најголем напредок во досегашниот тек од сезоната:

• Кастиљехо

Гласови: 8 21,1%
  • Вието

Гласови: 26 68,4%
  • Криховјак

Гласови: 9 23,7%
  • Гаја

Гласови: 10 26,3%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Заебанција е ова бе?
Види ги бе Атлетико еј, никад не очекуев дека ќе станат толку сериозен клуб и дека ќе имаат можност да привлечат некој од најдобриве играчи моментално. Браво браво, што повеќе вакви сериозни клубови, толку подобра лига. Да ги стигнеме премиер лигашиве :D
Друже, Фалкао, Торес, Агуеро, Коста, ги шитнаа за огромна сума на пари, плус сезонава стигнаа до финале на ЛШ и освоија Примера, тоа ти се приходи од кои боли глава. ТВ правата да не ги спомнувам воопшто. За очекување беше Атлетико да направи некој трансфер повеќе во однос на минатите сезони, али ме изненади ова со Ројс да бидам искрен. Ако е вистина, повторно ќе биде многу јак Атлетико и следната сезона, без оглед на тоа што му отидоа неколку клучни играчи. Знае Чоло што прави. :cool:

Друже, Фалкао, Торес, Агуеро, Коста, ги шитнаа за огромна сума на пари, плус сезонава стигнаа до финале на ЛШ и освоија Примера, тоа ти се приходи од кои боли глава. ТВ правата да не ги спомнувам воопшто. За очекување беше Атлетико да направи некој трансфер повеќе во однос на минатите сезони, али ме изненади ова со Ројс да бидам искрен. Ако е вистина, повторно ќе биде многу јак Атлетико и следната сезона, без оглед на тоа што му отидоа неколку клучни играчи. Знае Чоло што прави. :cool:
Па тоа ми беше муабетов, дека сум изненаден ако успеат да го донесат Ројс.
За пари, нормално е да имаат. Како што кажа продадоа доста скапи играчи, освоија Примера и играа финале ЛШ. Ама Ројс е играч кој го бараат многу поголеми клубови од Атлетико, па затоа сум изненаден што ете дојдоа до тоа ниво за да можат да привлечат и такви играчи.
Симеоне има голема улога у све ова, ако го донесат Ројс сигурен сум у тоа дека он го има убедено да дојде у Атлетико.

Земаа од ЛШ добра пара, како и од спонзори, сепак не заборавајте дека имаат и стадион во изградба..
од Торес што земаа тоа е потрошено, голем дел им отиде на Симао, Мендес им го смести за 20 милиони.
Од Фалкао не видоа многу Мендес ги има 55% од неговите права.. исто и со Диего Коста од тие 38 милиони видоа само 16! Сепак Мендес им прави услуга па убеден сум дека со поголем дел од негови пари е платен Гризман, и им го донесува да игра во Атлетико и да растне како играч, а потоа го носи или во Челзи или Монако итн. за 60-70 мил. па од ново истото

Па тоа ми беше муабетов, дека сум изненаден ако успеат да го донесат Ројс.
За пари, нормално е да имаат. Како што кажа продадоа доста скапи играчи, освоија Примера и играа финале ЛШ. Ама Ројс е играч кој го бараат многу поголеми клубови од Атлетико, па затоа сум изненаден што ете дојдоа до тоа ниво за да можат да привлечат и такви играчи.
Симеоне има голема улога у све ова, ако го донесат Ројс сигурен сум у тоа дека он го има убедено да дојде у Атлетико.
Едно тоа, а друга работа е што Ројс најверојатно сака да игра во тим каде што ќе биде прв играч, односно главна ѕвезда. Атлетико е најдобриот тим за таа улога, без никакви дилеми. (ова кога веќе си оди од Дортмунд)

Ќе дерат со Манџо у напад. :D

Манџо има средина од соништата, ќе се откости од голови давање сезонава...

Ројс во Атлетико ? :rolleyes:

2 недели пред крајот на трансфер рокот Дортмунд ќе го продава најдобриот играч..:pos: Тие продаваат година дена унапред,да се знае што и како.

Ројс дефинитивно нема да си иде од Дортмунд ова лето.
се договорил со Мендес и следното лето го напушта Дортмунд :)
Мендес рулз :vozbud:

осеќам може да дојде во Валенсија, секако Валенсија мора да се потруди и да заврши топ 4 :) и Мурињо да не прави проблеми

Колку пари земаа за овој и кај игра сега? :icon_lol:

Ројс дефинитивно нема да си иде од Дортмунд ова лето.
се договорил со Мендес и следното лето го напушта Дортмунд :)
Мендес рулз :vozbud:

осеќам може да дојде во Валенсија, секако Валенсија мора да се потруди и да заврши топ 4 :) и Мурињо да не прави проблеми
Кој е тој Мендес и што има врска Мурињо ?

Кој е тој Мендес и што има врска Мурињо ?

Мендес е модерен робовладетел кој заедно со Мурињо имаат тактика каде оди Мурињо да купува негови играчи и нонстоп така се врти кругот :D

Ама Мендес не му е агент на Ројс.Како го договорил година дена унапред ?:icon_mrgr::icon_mrgr:

мижи Асан да ти баам :icon_lol:

Овој Мендес сигурно е некој масон, мме :D Читајќи го @Atso, добивам впечаток дека Мендес е човек со натприродни моќи и способности. :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom