Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Jeremy Mathieu (Valencia) je pratio centaršut iz kornera i precizno glavom pogodio u lijeve rašlje, pored nemoćnog golmana. Protivnički igrači se međusobno gledaju i nije im jasno kako je ostao sam. Tko ga je trebao čuvati? Dok su oni u šoku, Jeremy Mathieu (Valencia) ima razloga za slavlje!

Не ме кривете мене , јас не честитав никому ништо :D

Матје е ѕвер бе, КАРПА! :vozbud: AMUUUNT!
Јас па мислам оти повеќе ви одговара да тепа Реал денеска. Да имавте Х, да.. Ама вака и Барса ќе биде во игра. :)

Него ме интересира 3 екипи ако имаат исто поени на крај (во случај да изгуби Реал денес и да тепа Барса последно коло) што одлучува? Мини табела или овој пат се глеа гол разлика? :D

Ако стане Барса првак ќе биде циркус. :ROFLMAO:

Два месеца ги дупиме дека ништо нема да освојат, на крај ќе ја земат Ла Лига, ние ќе изгубиме во финале од Атлетико и ќе не дупат дека имаат освоено поважна титула од нас. :D

Зш не игра Модрич ?

Тежок пролив е овој Иљараменди, уше кога ќе ми текне дека 30.000.000 еура се фрлени за ваков просек ....

Зш не игра Модрич ?

Тежок пролив е овој Иљараменди, уше кога ќе ми текне дека 30.000.000 еура се фрлени за ваков просек ....
Не е просек туку позицијата му е таква ... тој е играч ала Чаби Алонсо , а со 2 такви не функционира поставеноста , кога игра покрај Модриќ и Ди мариа е добар !

Јас па мислам оти повеќе ви одговара да тепа Реал денеска. Да имавте Х, да.. Ама вака и Барса ќе биде во игра. :)

Него ме интересира 3 екипи ако имаат исто поени на крај (во случај да изгуби Реал денес и да тепа Барса последно коло) што одлучува? Мини табела или овој пат се глеа гол разлика? :D

Ако стане Барса првак ќе биде циркус. :ROFLMAO:
Имаш на претходната страна ти пишува, во тој случај гол разликата од дадените и примените голови..

Имаш на претходната страна ти пишува, во тој случај гол разликата од дадените и примените голови..
Од сите постови, баш тој го рипнав, помислив дека пишува нешто друго на сликата.. :D

Што ќе се случи ако на крај 3те екипи имаат по 91бод?

Не е просек туку позицијата му е таква ... тој е играч ала Чаби Алонсо , а со 2 такви не функционира поставеноста , кога игра покрај Модриќ и Ди мариа е добар !

Штета што го браниш, реално чоекот незнае да оди, тежок криминал е напраен со тој трансфер негов од 30.000.000 еура и нешо ситно .. кога ќе го видам само како смешно трча ми се сере, али можеби и до негде си во право ист тип на играч е како Алонсо ( али само ист тип ).

А што е со Модрич што го нема воопште во состав ? Под хитно мора и Ди Мариа да влага да се размрдаат малце.

Не е така, се гледаат бодовите од меѓусебните нивни дуели, во тој случај Реал е трет.

Што ќе се случи ако на крај 3те екипи имаат по 91бод?
Се прави мини табела од меѓусебните дуели и Барса ќе има 10 бода, Атлетико ќе има 5 бода и Реал 1 бод.

Штета што го браниш, реално чоекот незнае да оди, тежок криминал е напраен со тој трансфер негов од 30.000.000 еура и нешо ситно .. кога ќе го видам само како смешно трча ми се сере, али можеби и до негде си во право ист тип на играч е како Алонсо ( али само ист тип ).

А што е со Модрич што го нема воопште во состав ? Под хитно мора и Ди Мариа да влага да се размрдаат малце.
Абе сега тоа е ... можда 30м се многу можда ќе бидат малце во иднина , и Модриќ беше таков лани па повеќето (исто и јас) го мислевме промаршена инвестиција , јас му давам време и на Иљара , следната сезона ќе видиме дали се многу пари дадени .

Последниве 10 меча што ги гледав на Спорт Клуб, 9 ги коментираше Гојко. Ебати среќата скапана.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom