Јунајтед синдром...
#AncelottiTime
Него лигава е урнебес сезонава.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јунајтед синдром...

Ај образложи зошто ?Од овој гол на Роналдо највеќе корист има Атлетико Мадрид.
По логика шо после голов, Барса нема шо да брка наредниве утакмици и последно коло фино-лепо излегуваат јуниорите на терен...или ја даваме службено.Ај образложи зошто ?
Најпрво според мене, со голов на Роналдо најмногу загуби Барса, а најмногу доби Атлетико. Да тепаа Валенсија, Барса ќе беше во игра за титула и секако ќе одеше на победа против Атлетико. Сеа мора да чекаат уште еден кикс на Реал.ne ke bidi losho nekoj poucen da gi napishi site mozni scenaria do krajot![]()

Нема врска .. може последно коло реал да киксне и тогаш што правимеПо логика шо после голов, Барса нема шо да брка наредниве утакмици и последно коло фино-лепо излегуваат јуниорите на терен...или ја даваме службено.
Да тепаше реал ајде ќе речам да излезат со јуниори ама вака ..Со Еспањол у последно коло ќе киксне Реал?Нема врска .. може последно коло реал да киксне и тогаш што правимеДа тепаше реал ајде ќе речам да излезат со јуниори ама вака ..

Не знам , ти кажувам дек до последно коло нема да се знае ништо, доколку реал не киксне во меѓувреме на некоја утакмица .Со Еспањол у последно коло ќе киксне Реал?
Ова ме зезаш или сериозен си?![]()