Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој црн Бабунски? Со Сержи Роберто на клупа? Со Рафиња и Делофеу? Ајде Валдес можда ќе го продолжи договорот а ако си замини? Да сум на ваше место ова би ме загрижило. На Барса и треба измена во составот клупа на која ќе се потприш кога ќе ти потреба. Со имињиа како Роберто и Бартра не се зема ЛШ па и Ла Лига. Да бидиме искрени на Барса и требаат салам засилувања во одбраната и средина што е можно поскоро!Shansa za David Babunski.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
Кој црн Бабунски? Со Сержи Роберто на клупа? Со Рафиња и Делофеу? Ајде Валдес можда ќе го продолжи договорот а ако си замини? Да сум на ваше место ова би ме загрижило. На Барса и треба измена во составот клупа на која ќе се потприш кога ќе ти потреба. Со имињиа како Роберто и Бартра не се зема ЛШ па и Ла Лига. Да бидиме искрени на Барса и требаат салам засилувања во одбраната и средина што е можно поскоро!
I mene mnogu mi e miloFIFA ODLUČILA: Barseloni zabranjeno da dovodi igrače u naredna dva prelazna roka, zbog malverzacija u vezi sa transferima! http://bit.ly/1jXPvtP
Sho mi e milo...

Што да се случи ?? Нема да има трансфери , значи трансфер периодот не е уште од сега па да се тие договорени .А што ќе се случи со трансферите на тер Штеген и Халиловиќ?![]()
Завршена работа се тие, најверојатно ќе дојдат.А што ќе се случи со трансферите на тер Штеген и Халиловиќ?![]()
Подобро да им забранеа да шутираат пенали 2 години![]()

Со казната за Барселона денес од Фифа само се потврдија сите сомневања дека имале институционална поддршка од Уефа и од Шпанската Федерација(казна има и за нив 500.000 евриќи) и сите неправилности кои ги правеле од 2009 наваму некој ги премолчувал и ги одобрувал (a се сеќаваме и за изјавите на Прецедателот на Фифа Блатер за меси како е добро момче и дека многу го сака), денес изгледа пукнала тиквата и изречена е казна од 1 година забрана за трансфери. Еден ден и сите валканици ке изелзат на виделина.....

Па не... Пеналси од 15 гола за 3 кола да има 30 небиваПа Кристина да го има монополот а.![]()

Па не... Пеналси од 15 гола за 3 кола да има 30 небива![]()