Jack Nolan
Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Неме сваќаш нмв!Рафиња и Делофеу се просечни ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Неме сваќаш нмв!Рафиња и Делофеу се просечни ??
Неме сваќаш нмв!
Која е можноста Рафиња и Делофеу да играат во конкуренција на Меси, Педро, Алексис и Нејмар? Не ми е муабетот дека не се квалитетни. За да успеат во Барса на Мартино треба да му се топи мозокот да ги седни Санчез или Педро на клупа едно две сезони да му дај шанса на Делофеу за овај да напрај нешто. Истиот случај е со Тељо. Џабе има квалитет кога фактички не е присутен во тимотУбаво си знаеш ти какво потценување удри , не прави се сега сакам да кажам незнам да речам.
Ма немој да ме јебеш бре!After Barcelona's transfer ban, triggred by a complaint of two clubs, FIFA also investigate youth transfers of Real Madrid and Atletico [as]

Која е можноста Рафиња и Делофеу да играат во конкуренција на Меси, Педро, Алексис и Нејмар? Не ми е муабетот дека не се квалитетни. За да успеат во Барса на Мартино треба да му се топи мозокот да ги седни Санчез или Педро на клупа едно две сезони да му дај шанса на Делофеу за овај да напрај нешто. Истиот случај е со Тељо. Џабе има квалитет кога фактички не е присутен во тимот
Муабетот ми е што Барса не е таја Барса од пред некоја сезона, невелам дека е лоша ама треба промена. А ова со забрана за трансфери е лоша работа. Колку сезони наназад купувате стопер? Оваа сезона надеж е самкупот а за наредната сезона нема да биди во конкуренција Барса 100% сум сигурен!
Ма немој да ме јебеш бре!![]()

. Колку сезони наназад купувате стопер? Оваа сезона надеж е самкупот а за наредната сезона нема да биди во конкуренција Барса 100% сум сигурен!
ФИФА нешто е пуштена против Шпанскиве тимови или кој кур е работава?
Нешо многу јаки станаа, па ај Англичаниве да ги вратиме кај шо беа порано...ма немој да ме јебеш бре.
ФИФА нешто е пуштена против Шпанскиве тимови или кој кур е работава?
Нешо многу јаки станаа, па ај Англичаниве да ги вратиме кај шо беа порано...ма немој да ме јебеш бре.
Како заклучи дека Англичаните го прават ова?
Моја претпоставка е дека е ова меѓу шпанските клубови, кој на кого ке му наштети во завршниот дел на сезоната.
Нели Перез покрена истрага за Нејмар, па Барса изгуби неколку меча.
На мене пак тоа никогаш не ми било јасно како можат професионални спортисти да дозволат небитни работи за нив , да им делува на играта и формата. Ало бре професионалец си , твое е да играш и да носиш резултати , остај ги административните работи на тие што се задолжени за тоа.