Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
За односот на навивачите на Реал кон Икер(демек заслужено е што седи на клупа) единствено заслужна е омразата Реал-Барса. Заради тоа што Икер одржува контакти со колегите од репрезентацијата(а најголем број од нив играат во Барселона). Добар пријател е пред се со Чави и тоа придонесува одредени фанови на Реал да се насладуваат со неговото седење на клупа.
Како и да е, глупава дискусија е ова, секој си има свое мислење по ова прашање, според мене Касиљас треба да биде прв избор, според некој треба да седи на клупа и се е тоа океј.

П.С.
Во Мадрид се продава ова:

1001250_508043945945981_1762768210_n.jpg

Викате Касиљас ќе брани кога ќе си ја врати формата. А како да си ја врати формата со играње на тренинг? Токлу од Сан Икер? Човекот според мене е најдобар голман моментално. Дојде некојси брич и му го зеде местото, пффф...

Да сум на местото на Анчелоти, нареден натпревар на клупа би го ставил Томас Мехиас а Икер на трибини... Се додека се однесува вака.

Абе кажав еднаш и пак ќе кажам не е истиот од кога ја запозна курвата негова и од кога почна да постира слики со колегите од репрезентација чави и иниеста , ја запостави екипата заради него се направи тоа што се направи лани , како што пиша еден член во фан клубот наш , зошто како капитен не излезе да ги демантира пишувањата на марка дека има негативна атмосвера во соблекувалната ? Ако никој друг тој требаше да има храброст да излезе да го негира тоа како прав капитен а вака само потврди дека тој е тој што ги пренел тие информации преку девојкаму стигнаа до весниците . Сигурно Анчелоти не е од вчера да не знае кој колку се залага на тренинг за да одбере кој да игра а кој не .

Сигурно Анчелоти не е од вчера да не знае кој колку се залага на тренинг за да одбере кој да игра а кој не .

Башка што и тренерот на голманите изјави дека Диего Лопез моментално е во подобра форма и многу повеќе се залага на тренинзите од Касиљас..

Башка што и тренерот на голманите изјави дека Диего Лопез моментално е во подобра форма и многу повеќе се залага на тренинзите од Касиљас..
Добро остај ги нив не се стручњаци тие или ние не знаеме што го пратиме реал и се поврзано со него , знаат повеќе навивачиве на другиве клубови што и како се случува во Реал.

Стварно незнам зашо се карате, а и искрено голем дел од тука ми се смешни посебно од нашиов фан клуб, Икер требало да брани пошо бил легенда макар и без раце. Абе кој е подобар тој ќе брани и крај. Ај се рекло Касиљас и да прима по 5 гола од негова вина пак да брани. Анчелоти гледа кој како се понаша на тренинг кој колку се залага и како брани и тој одлучува кој ќе биде постава, нема тука легенда не легенда.

Диего е во подобра форма од Икер, крај!

И не бидите смешни со глупиве постови “како да се врати во форма кога не брани“. Бранеше на Куп на Конфедерации, бранеше на пријателскиве на Реал (киксаше неколку пута), колкава минутажа му треба за да се врати во форма? Да го чекаме до крај на сезона?

Не зборите на памет само колку да кажете нешто.

Уште лани ви пишував во фан клубот дека Касиљас не го бива веќе, ама ми ебавте мајката тогаш, исто како што е моментално Чех во Челзи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom