Зрното
Еден е Зизу.
- Член од
- 17 септември 2007
- Мислења
- 1.526
- Поени од реакции
- 634
Не се прави наудрен те молам !
Озил го изби корнерот и гол(10секунди работа) Или Барселона ја исфрли топката па пак ја зеде Озил и гол

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се прави наудрен те молам !
Па мисли малце на тоа дали ќе ја имаше Озил таа прилика ако не беше свирнат корнерот !Озил го изби корнерот и гол(10секунди работа) Или Барселона ја исфрли топката па пак ја зеде Озил и гол? На тоа мислам јас
![]()
Па мисли малце на тоа дали ќе ја имаше Озил таа прилика ако не беше свирнат корнерот !
Ехеееееееееееее сега ако почна да се заебаваш тоа е друга работа ! Тогаш честито реми,што да ти пишам !Пред корнерот имаше 5 за нас и 5 за вас прилики... така да можам да замислам и дека преокрет Варан ви напрајлхахахаха
Како секогаш, 1-2 недели играчите и тренерите на Реал зборат за судиите пред битни утакмици и потоа судиите се плашат да досудат клучни одлуќи кои се реални но се на штета на Реал. Ако ова не е жолт не знам што е.
¿Debió ver amarilla Cristiano?
Како секогаш, 1-2 недели играчите и тренерите на Реал зборат за судиите пред битни утакмици и потоа судиите се плашат да досудат клучни одлуќи кои се реални но се на штета на Реал. Ако ова не е жолт не знам што е.
Не беше тоа намерно, тоа им е вродено.До толку се плашите и вие и играчите од Calma, што толку очајно вчера пробавте да направите да добие жолт картон?![]()
Јас мислам дека ова е за чист црвен картон.Како секогаш, 1-2 недели играчите и тренерите на Реал зборат за судиите пред битни утакмици и потоа судиите се плашат да досудат клучни одлуќи кои се реални но се на штета на Реал. Ако ова не е жолт не знам што е.
Ти си за плачење жими се.Не гледаш дека се врти по резултатот од паѓањето ?Овој па Алвес прво се сврти да види дали е Роналдо и дали има потреба од театар.
Побитното прашање ти е која е оваа на аватаров?Алооо оладете малце, одамна е познато дека немате шанси за купов!![]()