Primera División 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
Озил го изби корнерот и гол(10секунди работа) Или Барселона ја исфрли топката па пак ја зеде Озил и гол :) ? На тоа мислам јас :)
Па мисли малце на тоа дали ќе ја имаше Озил таа прилика ако не беше свирнат корнерот !

Па мисли малце на тоа дали ќе ја имаше Озил таа прилика ако не беше свирнат корнерот !

Пред корнерот имаше 5 за нас и 5 за вас прилики... така да можам да замислам и дека преокрет Варан ви напрајл :) хахахаха

Пред корнерот имаше 5 за нас и 5 за вас прилики... така да можам да замислам и дека преокрет Варан ви напрајл :) хахахаха
Ехеееееееееееее сега ако почна да се заебаваш тоа е друга работа ! Тогаш честито реми,што да ти пишам !

Како секогаш, 1-2 недели играчите и тренерите на Реал зборат за судиите пред битни утакмици и потоа судиите се плашат да досудат клучни одлуќи кои се реални но се на штета на Реал. Ако ова не е жолт не знам што е.

¿Debió ver amarilla Cristiano?

Како секогаш, 1-2 недели играчите и тренерите на Реал зборат за судиите пред битни утакмици и потоа судиите се плашат да досудат клучни одлуќи кои се реални но се на штета на Реал. Ако ова не е жолт не знам што е.

Чекај, што има врска линков со зборување на играчите?! Што имаат врска фингираните анкети и статии на Марка со играчите?

Или да, играчите на Барса се светци и никогаш не се жалат... ко пример ова:

Dani Alves: "No entiendo como lo de CR7 no es amarilla, si lo hago yo es roja y media".

црвен картон барал... :pos:

или плачипичката Чави:

Xavi: "The goal was an isolated incident from a corner that wasn't one. These are one-off things which the official misses, but it's that which has brought the goal. There was also a foul by Cristiano that's normally a card"

А пред почетокот на натпреварот е она најглупаво плачење, за должината на тревата. :pos:

Не викам дека играчите на Реал не се бунат и не се жалат на судиите, но играчите на Барса (со чест на исклучоците) не се ништо поарни.

1102398.jpg

Сите фудбалери плачат за да добие противникот картон,не памтите како трчаа вашите 1та минута ?

До толку се плашите и вие и играчите од Calma, што толку очајно вчера пробавте да направите да добие жолт картон? :)

Јас мислам дека ова е за чист црвен картон.

Овој па Алвес прво се сврти да види дали е Роналдо и дали има потреба од театар.

Овој па Алвес прво се сврти да види дали е Роналдо и дали има потреба од театар.
Ти си за плачење жими се.Не гледаш дека се врти по резултатот од паѓањето ?
Ова е чист жолт,но дека нема да прифатите тоа е ваша работа.Недоделување на картони на вашите фудбалери е резултат на плачењето на Мурињо една недела пред секој важен меч.То е то.....На гнасата Алонсо дури во 90та минута му даде жолт,колку да не биде без ништо,а на секое Класико за цел има провоцирање на Меси и секакви фаулирања од назад,заедно со Арбелоа.....

Алооо оладете малце, одамна е познато дека немате шанси за купов! :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom