Primera División 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако се оддели Каталонија и Барса продолжи да игра во Примера, тогаш не гледам причина зошто Манчестер Јунајтед, Сити, Арсенал, Челзи, Интер, Милан, Баерн, Дортмунд да не играат во Примера исто така.

Ако се оддели Каталонија и Барса продолжи да игра во Примера, тогаш не гледам причина зошто Манчестер Јунајтед, Сити, Арсенал, Челзи, Интер, Милан, Баерн, Дортмунд да не играат во Примера исто така.

Сериозно?

Не е баш само мој, сигурен сум дека нема сите екипи да ја прифатат твојата идеја.

Кој ке се летне од Манчестер да патува во Мадрид, па во Милано? Тоа никогаш нема да се случи.

Не е баш само мој, сигурен сум дека нема сите екипи да ја прифатат твојата идеја.

Кој ке се летне од Манчестер да патува во Мадрид, па во Милано? Тоа никогаш нема да се случи.

Премногу сериозно му го сфати коментарот. А тој претставува само еден вид на „омаловажување“ на идејата која се протежира во врска со сецесијата на Каталуња и др.

Не си прајте фимој деца..Шпанија не е Србија, а ни Каталонија не е Косово..какво одлепување какви бакрачи ако сака и господ нека слези пак се ќе си биде наместо

Јас колку шо знам и да се осамостои Барса ќе продолжи во Шпанија.
А на Каталонциве напад им фали во репрезентација.

Не надевајсе за то. Ако се осамостои Каталонија станува нова држава. Како што кажа Sanlker Каталонија има свој грб, знаме, ќе има граници, Каталонија ќе стане нова држава со своја лига. Можеби тоа за каталонците е добро ама за Барселона како фудбалски клуб е доста лошо...

А за ЛШ/ЕЛ како летаат?

НБА како функционира?

Како и да е, постот беше со огромна доза на сарказам и иронија (не ми текнуваат други фенси зборови:ROFLMAO:)

А за ЛШ/ЕЛ како летаат?

НБА како функционира?

Како и да е, постот беше со огромна доза на сарказам и иронија (не ми текнуваат други фенси зборови:ROFLMAO:)

Со авион.:)
Колку пати годишно се патува за ЛШ, ЛЕ, колку кола се играат во однос на Премиер лига со 38 кола?

abe ve gleam tuka se raspravate sea ja ke vi kazam, monako kako sto igra u francuska druga, san marino u italianska 3ta, posle u hokej isto 2 slovenski ekipi igraat u austriska liga posto u slovenija nema dovolno ekipi za da imaat liga plus, kako sto skendija igra u makedonska taka moze i katalonskite ekipi da si ostanat u spanjolska,

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom