- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.968
Со авион.
Колку пати годишно се патува за ЛШ, ЛЕ, колку кола се играат во однос на Премиер лига со 38 кола?
Не бе, со авион

Колку пати се игра во НБА?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со авион.
Колку пати годишно се патува за ЛШ, ЛЕ, колку кола се играат во однос на Премиер лига со 38 кола?
Не бе, со авион
Колку пати се игра во НБА?
Почна да мешаш баби и жаби. Колку измени можеш да направиш во НБА, колку км се трча во НБА просечно на натпревар, колку напор е потребен?
Колку од домашните натпреварувачи ке се летнат да идат во Мадрид од Манчестер, па во Милано, па во Москва.
Не бива, да е добра идејата, некој веќе би ја остварил.
Едвај чекаме ние навивачите на Реал да се оддели Каталонија од Шпанија. Мислам на повеќето од нас тоа ни е животна желба. Јас како студент во Скопје ќе имам голема полза од таа случка, а и на Македонија може конечно ќе и тргне со ЕУ и Грчка.
И да се отцепи Каталонија(што според мене нема да биде во скоро време), не ми е јасно како не сфаќате дека Барселона ќе продолжи да се натпреварува во дивизиите на Шпанската фудбалска федерација. Монако не игра во француска лига? Сан Марино во италијанска? Неколку клубови од Андора исто така играат во шпанските лиги.
Чудно е и тоа што навивачи на Реал се најмногу засегнати со оваа информација, што би се случило кога Каталонија би се отцепила.
Уствари има нешто слично на тоа и се вика ЛШ/ЛЕ.Почна да мешаш баби и жаби. Колку измени можеш да направиш во НБА, колку км се трча во НБА просечно на натпревар, колку напор е потребен?
Колку од домашните натпреварувачи ке се летнат да идат во Мадрид од Манчестер, па во Милано, па во Москва.
Не бива, да е добра идејата, некој веќе би ја остварил.
Немој да ме јебеш.Едвај чекаме ние навивачите на Реал да се оддели Каталонија од Шпанија. Мислам на повеќето од нас тоа ни е животна желба. Јас како студент во Скопје ќе имам голема полза од таа случка, а и на Македонија може конечно ќе и тргне со ЕУ и Грчка.![]()
Ноуп. Вие се палевте уште на почетокот. Јас си прашав уште од порано што полза имате вие како навивачи на Барса, тогаш сакавте да се оддели Каталонија од Шпанија а некои и се радуваа од вас, од политиката на една земја што нема врска со фудбалот, и никој не ми одговори. Сега ги вртите работите во ваша полза дека ние се засегаме за тоа повеќе од вас.Немој да ме јебеш.
И без да се правиш интересен со овие 'интересни' коментари, факт е дека вие најмногу пишувате за оваа тема.![]()
Уствари има нешто слично на тоа и се вика ЛШ/ЛЕ.
Инаку убаво ти објаснија дечките погоре. Стварно незнам што те буни.