- Член од
- 9 март 2012
- Мислења
- 175
- Поени од реакции
- 249
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се дешава потполно истата сезона од лани, само со сменети улоги.![]()
Само што, Барса немаше раздор во соблекувална и мерење ку*ови(его).
Или имаше (и сеуште има) но тоа е добро задржано во соблекувалната и се „крие“ од медиумите.![]()
Јас сеуште не прочитав дека Меси бил најбогат, најубав и најдобар, и да можел, би гласал за себе.
Истото важи и за Чави, истото важи и за Иниеста.
Така да, она што не го гледаш/слушаш, не постои.
Јас сеуште не прочитав дека Меси бил најбогат, најубав и најдобар, и да можел, би гласал за себе.
Истото важи и за Чави, истото важи и за Иниеста.
Така да, она што не го гледаш/слушаш, не постои.
Се поизвесно е, вчера на вести гледав дека има некој гласања дали да се осамостои или не. Ако се оддели тогаш Ла Лига ќе биде срање...Доколку Каталонија стане независна вака би изгледал потенцијален дуел на Шпанија со Каталонија:
![]()
Јас колку шо знам и да се осамостои Барса ќе продолжи во Шпанија.Се поизвесно е, вчера на вести гледав дека има некој гласања дали да се осамостои или не. Ако се оддели тогаш Ла Лига ќе биде срање...
Во Каталонија ќе се направи нова лига каде Барселона ќе победува со 30-0![]()
Па и не би рекол за сигурно дека Барса ќе продолжи во Шпанија, си имаат свое знаме, свој грб, свој идентитет, свои граници.. Што мајка бараат во Шпанија да играат ? Исто како некој тим од Косово сега да игра во српска лига. Знам дека сите ќе сакаат Барселона да продолжи во шпанска лига, али сигурно е дека ќе наидат на остри критики за тоа од Мадрид, затоа што самите си го бараа тоа. А штом си имаат посебна држава, нормално е да си имаат и своја фудбалска лига.Јас колку шо знам и да се осамостои Барса ќе продолжи во Шпанија.
А на Каталонциве напад им фали во репрезентација.
Па и не би рекол за сигурно дека Барса ќе продолжи во Шпанија, си имаат свое знаме, свој грб, свој идентитет, свои граници.. Што мајка бараат во Шпанија да играат ? Исто како некој тим од Косово сега да игра во српска лига. Знам дека сите ќе сакаат Барселона да продолжи во шпанска лига, али сигурно е дека ќе наидат на остри критики за тоа од Мадрид, затоа што самите си го бараа тоа. А штом си имаат посебна држава, нормално е да си имаат и своја фудбалска лига.![]()