Клубска политика, која никогаш нема да биде прекршена па макар и да им зависи отпаѓањеАли нема никаква тапија во врска со ова?Тоа ми беше целта...

Нема законска тапија, едноставно клубско правило, што му доаѓа исто како да има тапија

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Клубска политика, која никогаш нема да биде прекршена па макар и да им зависи отпаѓањеАли нема никаква тапија во врска со ова?Тоа ми беше целта...
Исто така и навивачите на Билбао попрво би прифатиле нивниот тим да испадне во втора лига отколку за тимот да настапи некој што не е баскиец.Интересно...Што значи дека досега нема никој освен баскиец настапано за Билбао...![]()
Аморебиета не беше од Венецуела?
Или мајкаму е баскијка?![]()
Аморебиета не беше од Венецуела?
Аман бе до толку си дудук.......пратиш шпанска лига,а не знаеш дека до сега нема ниту еден што нема баскиско потекло заиграно за Атлетико ?Аморебиета не беше од Венецуела?
Аман бе до толку си дудук.......пратиш шпанска лига,а не знаеш дека до сега нема ниту еден што нема баскиско потекло заиграно за Атлетико ?
Баш поради оваа политика клубот има доста симпатии и е познат низ цела Европа.И јас им се восхитувам на тоа што држат самите до себе.
Или да е роден и растен во Баскија или ако е од надвор да има баскијско потекло.Знаев дека во клубот има само баскијци, но незнаев дека има и што се само по потекло од таму. Збунка пред ова ми правеше и Гриезман за кого беа заинтересирани, тој е французин, ама веројатно има и потекло од баскија (игра за Сосиедад)
Кога има преглед на Ла лига, ме интересира кој е прогласен за гол на колото ?