Primera División 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
Ла коруља си гази,бравос(y)една од по омилените екипи у шпанија ми е.
ЏАБЕ!

Не признат чист гол, судијата не виде дека топката влезе во гол, една статива и нормално противникот со никаква игра на крај вади нерешено со едина шанса на мечот.

386342_499403226737832_1481294183_n.jpg
Алал нека му е на тој што ја направил сликава !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

381211_483508368340703_783522613_n.jpg

Transparent jedne navijačice: "Messi ili mi daj sina ili svoj dres. Ti biraš."

katalonci ne se tresete da ne bide poslem u maj pak ama nie poslednive 3 godini volku tituli.... sezonata samo sto pocna ne si gi vlaznete gakickite (y);)

Па уште сила овие Беливе хехехехехе

Се е ок со реакциите на Меси и Роналдо по недосудените пенали, но никој од тука нема да има иста реакција при ситуации во кои беа и Меси, и Роналдо. Нема да реагираш исто при 1-3(нагаѓам моментот) кога водиш, или, пак, при 1-0 кога губиш. Во едната ситуација, ако стварно било пенал, не ти е гајле, мечот ти е скоро решен. Другата ситуација, пак, е многу битна. Евентуален пенал(ако стварно било), може да значи враќање во игра на тимот. Сликата ја правел некој фан на Барса. Си имам некои симпатии и јас кон нив, сакам да победуваат, но не се нервирам ако губат(ова важи само за моето аватарче).

Атлетико Мадрид 4:3 Рајо Ваљекано
Се си беше супер. Таман ја пофалив одбраната примивме три гола. Се опуштија како аматери. Ало тоа е тоа, важно тука ни се три бода. :)

Атлетико Мадрид 4:3 Рајо Ваљекано
Се си беше супер. Таман ја пофалив одбраната примивме три гола. Се опуштија како аматери. Ало тоа е тоа, важно тука ни се три бода. :)

А бш оваа ја чекав да фатим спортска и си викам 4-0 супер, и за момент пуштам онака да се уверим и глеам 4-3 направиле овие :eek:

А бш оваа ја чекав да фатим спортска и си викам 4-0 супер, и за момент пуштам онака да се уверим и глеам 4-3 направиле овие :eek:
Аа значи фати а ај сеа да частиш:).

А што да купат кога само баскијци можат да играат за тој клуб ? Единствени добри баскијци надвор од Атлетико се Хави Мартинез што го продадоа и Чаби Алонсо......

Ќе може поопширно да го објасниш ова ?

Таква е политиката на клубот. Играч што не е Баскиец или нема Баскиско потекло не смее да игра за клубот.

Али нема никаква тапија во врска со ова?Тоа ми беше целта...

Ќе може поопширно да го објасниш ова ?

Политиката на клубот им е таква. За нив може да играат само баскијци или играчи кои имаат баскијско потекло.

Првиот црнец кој одигра за Билбао е Ramalho, чив татко е од Ангола, а мајка му е баскијка!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom