Primera División 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
Само во Шпанија суперкупот се игра на две утакмици и откако веќе е почнато првенството:гомце:
Наместо да одиграат една утакмица на неутрален терен една недела пред почетокот на првенството, тие изведуваат некои глупости.

И Пепе е човек како сите остали, па и у дуели кај што завршува во болница, Пепе го прават животно кое ги нокаутирало своите. Ма не авион, со се стадионот нека исчезнат :) Друго нешто ?

Едно е кога Пепе го викаат животно, а сосема друго кога ти на играчите на Барселона им посакуваш да им се урне авионот или стадионот исти ку*ац. Ма да не го оправдувам ни првото, како што рече и тој е човек...
Jaс како што слушнав демек само првите 2-3 кола ќе биле на прајм.. После на СК и СК+..

Каде слушна? o_O
--- надополнето: 21 август 2012 во 14:47 ---
Само во Шпанија суперкупот се игра на две утакмици и откако веќе е почнато првенството:гомце:
Наместо да одиграат една утакмица на неутрален терен една недела пред почетокот на првенството, тие изведуваат некои глупости.
И Ел Класико не е тоа што беше (n)

Абе така низ муабет со едно дете.. Само не го прашав од каде му е.. Му викам Примера на Прајм ќе има само.. Вика ова коло ќе го дават Билбао на СК+, од наредното повеќе... Нешто ми спомна некои преговори уште траеле, ама не сфатив баш најдобро.. Туку ај ним да не е точно, па да испадне оти ве лажам.. :D

Абе така низ муабет со едно дете.. Само не го прашав од каде му е.. Му викам Примера на Прајм ќе има само.. Вика ова коло ќе го дават Билбао на СК+, од наредното повеќе... Нешто ми спомна некои преговори уште траеле, ама не сфатив баш најдобро.. Туку ај ним да не е точно, па да испадне оти ве лажам.. :D
sk-prime-ekskluzivni-prenosi-spanske-fudbalske-lige.jpg

Не прашувајте веќе.

И Пепе е човек како сите остали, па и у дуели кај што завршува во болница, Пепе го прават животно кое ги нокаутирало своите. Ма не авион, со се стадионот нека исчезнат :) Друго нешто ?

кој ти е овој речник што го пишуваш жити све ?
Касиљас кога не знае да проценува топка, а знае да нокаутира сопствен играч кој ви е крив тука? Пошто си љубител на Пепе на тебе и на тој што ти стиснал лајк гол да ви шета низ дома.

Касиљас кога не знае да проценува топка, а знае да нокаутира сопствен играч кој ви е крив тука? Пошто си љубител на Пепе на тебе и на тој што ти стиснал лајк гол да ви шета низ дома.

:pos:
Ха ха, добар.

Ова исто како ние да зборевме,јетрата на Абидал од витамините што му се сјеба,да не се опорави и слично,а ние дури и мајци му правевме...а овие Пепе животно уште го нарекуваат...малограѓанштина :D

Си пишал кој ти е овој речник, а ти си пишал нешто со уште потежок речник од тоа. Кој ти е тебе тогаш тој речник што го пишуваш жити се ?

п.с тој лајк го стаив заради првата реченица. Тоа останатото и јас не го оправдувам.

Има некој намера да отвара нова тема? Според мене не е потребно, може и тука да се пишува. А и реално, нема некаква еуфорија за натпреварот, бар така јас имам приметено.

Има некој намера да отвара нова тема? Според мене не е потребно, може и тука да се пишува. А и реално, нема некаква еуфорија за натпреварот, бар така јас имам приметено.

Секако дека нема еуфорија, премногу Ел Класика во последно време, бар јас ништо не осеќам, не е тоа тоа.. :) Секако ќе има напнатост за време на натпреварот кој нема да можам да го гледам, али пак, нема да биде така како на пример кога играат лигашки натпревар кој е многу позначаен од овој трофеј. :)

Секако дека нема еуфорија, премногу Ел Класика во последно време, бар јас ништо не осеќам, не е тоа тоа.. :) Секако ќе има напнатост за време на натпреварот кој нема да можам да го гледам, али пак, нема да биде така како на пример кога играат лигашки натпревар кој е многу позначаен од овој трофеј. :)

Подготвувате алиби а :D

Кармата дошла да си го наплати долгот... (y)

Ова исто како ние да зборевме,јетрата на Абидал од витамините што му се сјеба,да не се опорави и слично,а ние дури и мајци му правевме...а овие Пепе животно уште го нарекуваат...малограѓанштина :D
Не можеш да споредиш играч со кој немало и сеуште нема поврзано никаков инцидент и нема никаква црна дамка со Пепе :rolleyes:
Сега нормално не е убаво тоа што му се случи на Pepe The Idiot(Руни стајл:D) и сите му посакуваат да се врати побрзо. Баш ми е жал ако не може да игра на Камп Ноу, си има тој таму обезбедено убав пречек кога и да гостува.

Знаеш дека таквите теми обично се пунат во текот на натпреварот и по него. :)

Инаку, памтам дека лани јас отворив тема и го загубивме Суперкупот, но потоа ја освоивме ЛаЛига.

Не би имал нишо против повторно да се жртвува ова за лигата... :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom