Primera División 2014/15

Млад играч со најголем напредок во досегашниот тек од сезоната:

• Кастиљехо

Гласови: 8 21,1%
  • Вието

Гласови: 26 68,4%
  • Криховјак

Гласови: 9 23,7%
  • Гаја

Гласови: 10 26,3%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Како да не ги научивте Атлетико како играат па се чудите досега....Атлетико Мадрид е олицетворение на Шпанската лига моментално..скоро сите подолни екипи освен Баскиските Билбао и Сосиедат играат идентичен фудбал како Атлетико Мадрид односно го практикуваат системот и самата игра што ја игра екипата на Атлетико Мадрид со висок пресинг,цврста одбрана и агресивна игра...сите екипи од Виљареал,Валенсија до Алмериа,Кордоба и Гетафе...сите се такви..

Баскијските Билбао и Сосиедат играат различен фудбал а тука се исто така и Ваљекано....другите измислени за од нула до два гола...

А вкладилница даваат 6 коефициент за Атлетико уште одсега за внедела:pos:..според мене Барселона се поголеми пациенти на Атлетико отколку Реал...минатата сезона доволно го кажува тоа

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
А вкладилница даваат 6 коефициент за Атлетико уште одсега за внедела:pos:..според мене Барселона се поголеми пациенти на Атлетико отколку Реал...минатата сезона доволно го кажува тоа
Ke da si greska nekoja Dzoni. Proslata sezona Barsa i Atletiko se sretnaa 6 pati, 5 utakmici zavrsija nereseno a edna tepase Atletiko, taa u LS so rezultat 1-0.

Inace, ke ne ispleskaat u nedela.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ke da si greska nekoja Dzoni. Proslata sezona Barsa i Atletiko se sretnaa 6 pati, 5 utakmici zavrsija nereseno a edna tepase Atletiko, taa u LS so rezultat 1-0.

Inace, ke ne ispleskaat u nedela.
Јок..не е поентата што ве плеснаа еднаш туку работата е тоа што ве испаднаа од ЛШ каде тотално ве издоминираа на вториот натпревар кога играа турбо пресинг 100% и буквално изгледавте немоќни,и ја освоија титулата во директен судир со вас на Камп Ноу каде имавте водство и ви израмнија и се радуваа на ваш терен..во сите овие натпревари кои ги спомна Атлетико во глобала беше подобра екипа и Барселона изгледаше немоќно и стерилно односно безидејно..што мислам дека ќе е случај и недела но ќе видиме :D

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Јок..не е поентата што ве плеснаа еднаш туку работата е тоа што ве испаднаа од ЛШ каде тотално ве издоминираа на вториот натпревар кога играа турбо пресинг 100% и буквално изгледавте немоќни,и ја освоија титулата во директен судир со вас на Камп Ноу каде имавте водство и ви израмнија и се радуваа на ваш терен..во сите овие натпревари кои ги спомна Атлетико во глобала беше подобра екипа и Барселона изгледаше немоќно и стерилно односно безидејно..што мислам дека ќе е случај и недела но ќе видиме :D
Dobro, od taa gledna tocka da. :)

Член од
17 август 2009
Мислења
3.685
Поени од реакции
5.315
се погласни се муабетиве за меси у челзи, ги лајкнал на инстаграм, цеск ко најбољи другар го убедил демек да оди у челзи, дужел данок у Шпанија 50 милки вамте тамте, дур тогаш овие премиерлигашиве шо ни се смеат лига со 2 екипи сме биле (атлетико не го ни рачунаат, пошо е на ниво на евертон) ќе бидат лига со 1 екипа наредни 10 години :), ако не му ќарат сеа барса 250 мил. ко што се пишува никат другпат

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Мендеш масонот ги научи сите да го практикуваат ова со лајкнувањево за да изнудат нешто. Премина во целосна ПР стратегија. :D Всушност Фалкао твитна од својот профил дека потпишал за Реал, вие за лајкување се чудите.

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Ортега ја прави целата работа на тренинг. Играње на три фронта е премногу според мене
Мендеш масонот ги научи сите да го практикуваат ова со лајкнувањево за да изнудат нешто. Премина во целосна ПР стратегија. :D Всушност Фалкао твитна од својот профил дека потпишал за Реал, вие за лајкување се чудите.
Јас мислам дека Фалкао убаво се има изјаснето околу 'трансферот' во Реал а вие уште се чудите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom