Primera División 2012/13

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 септември 2011
Мислења
26
Поени од реакции
17
Освоивме титула со тоа што ве акнавме од земја на Ноу Камп, ако не се лажам така освоиме титула!
ХАХАХАХАХ ,1 победа ви беше после 4 години ,те разбирам ,Барса ги ве треска секоја година одземја ,ама со "судии'' хахахах , можеби и тие победи од 2-6 и 5-0 имаше грешки на судиите ? :) :pos:

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.668
Поени од реакции
22.753
^
^ Остави ги. Тоа им се болни натпревари. За нив никаде не зборуваат. ;)

еспањол да продолжи со ова темпо. :icon_lol:
Малага: (y)
Атлетико: :cuc:

Наредно коло: Атлетико М. - Малага :vozbud:

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.163
Поени од реакции
25.314
Лелееееееејјјјјјјј... Колку голови се постигнаа колово, бе? :pos::vozbud:
Сигурно некој рекорд се урна. :D

П.С.
Да бев судија на Реал-Депортиво, и јас би го судел тоа на Ди Марија за пенал. ;)
Па ќе го судиш, не за џабе си фан на Барса (ако ме сфаќаш што сакам да кажам). :P ;) no hard feelings

ХАХАХАХАХ ,1 победа ви беше после 4 години ,те разбирам ,Барса ги ве треска секоја година одземја ,ама со "судии'' хахахах , можеби и тие победи од 2-6 и 5-0 имаше грешки на судиите ? :) :pos:
Една победа една, доволно за да ви ја земеме титулата. Башка вие бевте тие што уште од почеток на сезона си ги рачунавте тие 3 бодови, вие бевте тие што кога разликата дојде на -4 мислевте дека ќе не победите и со -1 бод ќе не поминете па ќе ја стигнете разликата. Вие бевте тие што пред Ел Класико си ги дигнавте надежите мислејќи дека сепак имате некаква шанса да ја освоите титулата. И од еднаш што.. бап!

Ве решивме на домашен терен и си ја освоивме титулата, така да немој да ми кажуваш дека тој пораз не ве боли. Било кој пораз од Реал ве боли, и обратно.

P

pepito*

Гостин
Ај од сега да му кажат на Роналдо да ги промашува пеналите. Стварно нема смисла тука да се глупира пред фановите на Барса кои се главен фактор за тоа дали тој ќе биде признаен како играч или не.
За наредната година да се применат следниве правила во ЛаЛига и во ЛШ
- Головите од пенал на Роналдо да не се сметаат за голови, бидејќи Меси дава голови од игра секогаш а не од пенали.
- Доколку некоја екипа нема барем 65%+ посед на топка тогаш автоматски треба да изгуби службено 3-0, без разлика дали води во голови против другата екипа.
- Секоја екипи која не игра како Барса со пасови, автоматски треба да ја изгуби утакмицата службено со 3-0.
- На Меси да му се дадат наредните 100 златни топки, бидејќи е најдобар и прави финти.
Свесен си колкава глупост тресна?

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.668
Поени од реакции
22.753
Биелса го исфрлил Љоренте од тренингот
Ајдее.. Толку изгледа од Атлетик.
Јасно беше дека тешко оти ќе ја повторат минатата сезона(иако не освоија трофеј, им беше една од најуспешните сезони во историјата на клубот), ама не очекував дека толку ќе паднат.
Најверојатно Љоренте уште во јануари ќе го напушти клубот. Не би сакал да ја напушти и лигата.

P

pepito*

Гостин
Еве да ти објаснам, поседот за кој цело време дудлате е претставен во проценти.:eek: Што е тоа процент? Еве види.
"Доколку некоја екипа нема барем 65%+ посед на топка тогаш автоматски треба да изгуби службено 3-0, без разлика дали води во голови против другата екипа."
Па мајка му стара, ако едната екипа нема 65%+, нема ни другата или пак другата има и ќе си победи службено :cenzura:. Почнав и математика да предавам на форум, не знаев дека има деца кои не стасале до поглавјето процент.
Ова убаво разработи си го дома и утре пак.

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Еве да ти објаснам, поседот за кој цело време дудлате е претставен во проценти.:eek: Што е тоа процент? Еве види.
"Доколку некоја екипа нема барем 65%+ посед на топка тогаш автоматски треба да изгуби службено 3-0, без разлика дали води во голови против другата екипа."
Па мајка му стара, ако едната екипа нема 65%+, нема ни другата или пак другата има и ќе си победи службено :cenzura:. Почнав и математика да предавам на форум, не знаев дека има деца кои не стасале до поглавјето процент.
Ова убаво разработи си го дома и утре пак.
Некоја екипа*, значи не и двете екипи на една утакмица, туку на било кој натпревар што се игра. Ти си го сфатил така и сам се поправаш уствари. На другата екипа не и битно колку има посед и колку губи, важно е да победничката екипа има више од 65% посед, све друго е фејл. При толку напор да ме поправиш испадна дека не си можел ни да ме разбереш ко што треба. Уживај и остави го мислењето на други нареден пат. ;)

Ова е директно од вашите идеологии за тоа ако екипите не играат како Барса со посед и пасови,тогаш не се екипи и треба да се срамат од својот придонес во фудбалот.
И не, нема потреба да ми предаваш математика, доволно ми се последниве 15 години од мојот живот дружба со неа.

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.668
Поени од реакции
22.753
Досега, во 9те натпревари во ова коло постигнати се 34 гола. Останува уште натпреварот Хетафе-Мајорка, кој се игра вечерва(21.30).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom