ХАХАХАХАХ ,1 победа ви беше после 4 години ,те разбирам ,Барса ги ве треска секоја година одземја ,ама со "судии'' хахахах , можеби и тие победи од 2-6 и 5-0 имаше грешки на судиите ?Освоивме титула со тоа што ве акнавме од земја на Ноу Камп, ако не се лажам така освоиме титула!
Па ќе го судиш, не за џабе си фан на Барса (ако ме сфаќаш што сакам да кажам). no hard feelingsЛелееееееејјјјјјјј... Колку голови се постигнаа колово, бе?
Сигурно некој рекорд се урна.
П.С.
Да бев судија на Реал-Депортиво, и јас би го судел тоа на Ди Марија за пенал.
Една победа една, доволно за да ви ја земеме титулата. Башка вие бевте тие што уште од почеток на сезона си ги рачунавте тие 3 бодови, вие бевте тие што кога разликата дојде на -4 мислевте дека ќе не победите и со -1 бод ќе не поминете па ќе ја стигнете разликата. Вие бевте тие што пред Ел Класико си ги дигнавте надежите мислејќи дека сепак имате некаква шанса да ја освоите титулата. И од еднаш што.. бап!ХАХАХАХАХ ,1 победа ви беше после 4 години ,те разбирам ,Барса ги ве треска секоја година одземја ,ама со "судии'' хахахах , можеби и тие победи од 2-6 и 5-0 имаше грешки на судиите ?
Свесен си колкава глупост тресна?Ај од сега да му кажат на Роналдо да ги промашува пеналите. Стварно нема смисла тука да се глупира пред фановите на Барса кои се главен фактор за тоа дали тој ќе биде признаен како играч или не.
За наредната година да се применат следниве правила во ЛаЛига и во ЛШ
- Головите од пенал на Роналдо да не се сметаат за голови, бидејќи Меси дава голови од игра секогаш а не од пенали.
- Доколку некоја екипа нема барем 65%+ посед на топка тогаш автоматски треба да изгуби службено 3-0, без разлика дали води во голови против другата екипа.
- Секоја екипи која не игра како Барса со пасови, автоматски треба да ја изгуби утакмицата службено со 3-0.
- На Меси да му се дадат наредните 100 златни топки, бидејќи е најдобар и прави финти.
Колкава?Свесен си колкава глупост тресна?
Еве да ти објаснам, поседот за кој цело време дудлате е претставен во проценти. Што е тоа процент? Еве види.Колкава?
Некоја екипа*, значи не и двете екипи на една утакмица, туку на било кој натпревар што се игра. Ти си го сфатил така и сам се поправаш уствари. На другата екипа не и битно колку има посед и колку губи, важно е да победничката екипа има више од 65% посед, све друго е фејл. При толку напор да ме поправиш испадна дека не си можел ни да ме разбереш ко што треба. Уживај и остави го мислењето на други нареден пат.Еве да ти објаснам, поседот за кој цело време дудлате е претставен во проценти. Што е тоа процент? Еве види.
"Доколку некоја екипа нема барем 65%+ посед на топка тогаш автоматски треба да изгуби службено 3-0, без разлика дали води во голови против другата екипа."
Па мајка му стара, ако едната екипа нема 65%+, нема ни другата или пак другата има и ќе си победи службено . Почнав и математика да предавам на форум, не знаев дека има деца кои не стасале до поглавјето процент.
Ова убаво разработи си го дома и утре пак.