Primera División 2012/13

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
аиии акнале :pos: еднаш тепат и одма се земјотрескат :pos:
а вие шо неможете да не тепате на вашиот бернабе со години (оваа година првпат после 100 години)
ние ве газеме у сред мадрид, не ве акнуваме ;)
Кој ти е крив што до пред 4-5 години си гледал телетабиси...

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Свесен си што напиша, така? :)
Тоа ти е Барса фанс!
ти изгледа од толку шо си свесен, немаш слушнато за зборови како сарказмм,тролање
нема врска, продолжи со бисерите (y)

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Јас како фан на Барса едно 14-15 години, не сум видел доминација на Реал над Барса каква што беше доминацијата на Барса над Реал последниве 3 ипол сезони.
Еве слободно нека се јави некој фан на Реал што го прати клубот подолго време и нека ми каже кога последен пат Реал имал доминација над Барса каква што беше доминацијата на Барса под водство на Пеп. Значи зборам искчучиво за дуелите помеѓу овие два тима. Дури и прошлата сезона која беше најлошата сезона под водство на Пеп ве тртнавме 3 пати а вие нас само еднаш. А пак да не зборам за резултатите како 2-6 на Бернабе и 5-0 на Кампот. Нема фан на Реал на форумов што видел такво нешто во обратна ситуација.

Овој пост само како надоврзување на неколкуте погоре, ништо повеќе.

Член од
9 март 2012
Мислења
175
Поени од реакции
249
Lelee izgleda vcera poveke placele fanovite na real za pobedata na Barcelona otkolku sami tie na sevilja.:pos:

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Осасуна - Леванте 4:0! Каде е тој Леванте од минатата сезона. :facepalm::facepalm::facepalm:

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Gunner, ај врати си се во твојата лига. никој не те тера зорле да се земјотрескаш тука. имаш си тим, гледај си го. надевајте се да стигнете до титула, не тука да солиш памет шо било и како било. ако сме за жалење шо има да се замараш со нас. ајт деф
Еве уште еден од претходно споменатите...

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.703
Поени од реакции
22.843
Јас како фан на Барса едно 14-15 години, не сум видел доминација на Реал над Барса каква што беше доминацијата на Барса над Реал последниве 3 ипол сезони.
Еве слободно нека се јави некој фан на Реал што го прати клубот подолго време и нека ми каже кога последен пат Реал имал доминација над Барса каква што беше доминацијата на Барса под водство на Пеп. Значи зборам искчучиво за дуелите помеѓу овие два тима. Дури и прошлата сезона која беше најлошата сезона под водство на Пеп ве тртнавме 3 пати а вие нас само еднаш. А пак да не зборам за резултатите како 2-6 на Бернабе и 5-0 на Кампот. Нема фан на Реал на форумов што видел такво нешто во обратна ситуација.

Овој пост само како надоврзување на неколкуте погоре, ништо повеќе.
Да си здрав и жив. Се надевам дека твојот пост ќе ја стави точката на оваа 'дискусија'. Нормално, се зависи и од нервозата на мадридистите.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
еве ги судиите, како и секогаш стапија на сцена во корист на Барса

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Сега ја видов сликава на Фејсбук досудиле пенал за Реал за направен прекршок надвор од шеснаесетник

Барем да почекаа да изиграат денес па после да зборат за Барселона

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
^ :pos:

Контакт имаше и тој беше на линијата, јебига ко што вас не ви ги гледаат минималните офсајди така и ова не го видоја. :icon_lol:

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.203
Поени од реакции
25.393
Изгледајте го клипот, а не да донесувате заклучоци од слика. Контактот е направен кога Ди Марија стапнува со ногата на терен (во овој случај овде ногата сеуште му е во вис), кога стапнува ногата му е во шеснаесетник и тогаш е контактот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom