Primera División 2012/13

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
Ф

Фил Ајви

Гостин
не знам дали е намерно или не ама добар штоп си направи Тиаго на нога си ја намести :D

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ајде ајде..демек Цеск е првиот што прави вака во фудбалскиот свет! Јасно се гледа дека Медел оди со намера да го напаѓа Фабрегас и наседна самиот. На многу натпревари се случуваат вакви случки.

Јас не го оправдувам ваквото однесување ама се додека има такви кои мислат дека со такви испади ќе решат нешто нека попијат црвени до сабајле. Мразам играчи кои сакаат правдата да ја земаат во свои раце, па ајде ќе се тепаме!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Guti putem Twittera : ,,U Slučaju da vidite kako Barcelona gubi rezultatom 1-0 ili 2-0 sve što trebate je da odete na Live klađenje i stavite da će biti crveni karton za protivničku ekipu ili da će biti penal za Barcelonu,Dobitak zagarantovan !''
Овој па, овој па:tapp::tapp:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.927
Поени од реакции
7.027
Абе не им иди умот на овие...ако...кога и да е...кармата враќа кога најмногу треба и кога најмногу боли...Фабрегас бе...:tapp:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Абе не им иди умот на овие...ако...кога и да е...кармата враќа кога најмногу треба и кога најмногу боли...Фабрегас бе...:tapp:
Лично искуство??

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.927
Поени од реакции
7.027
Лично искуство??
Е шо демек сега да кажам дека ете Манчестер изгуби денеска оти досега им судеа не знам колку пенали и оти така тепале со Ливерпул...па и да е така, нека е...битно се се враќа се се плаќа...го заборавивте Челзи, минатата сезона? Него ај да не спорам кај шо не ми е место...терајте си...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom