Севиља ќе продаде се што има од квалитетни играчи. Моментално се најзагазена екипа во Примера.Виљареал со буџет од 50 милиона, Џио изгледа прво засилување. А Севиља одлучи да ги покажи парите
Кондогбиа мислам дека ќе остане, исто и Медел, Ракитиќ изјави дека сака да види како клубот сезонава ќе реагира во трансферите. Негредо си оди. Им требаат стопери, го зедоја Марин и уште еден солиден играч од Сантандер. Заинтересирани се и за Витоло од Лас Палмас, можеби ќе ни го земат Баптистао на 2 сезони се на се солидно тимче кое можи да се бори за ЛЕ па и ЛШ!Севиља ќе продаде се што има од квалитетни играчи. Моментално се најзагазена екипа во Примера.
Пасот од Бекам за Роналдо ми се чини беше со оваа топка, како само се гледаше фелшотДелумен оф топик, мислам дека немаше пореволуционерна топка од оваа:
Не само во жолта варијанта туку и во бела. Уф, особено кога со ефе се движи во воздух!
Имаше едно друграче купено ваква, ја утепавме од играње и кога се искина, јас ја земав мојата бела Select (излитена од шарите) и со плав фломастер ја „нацртавме“ ко Total90. Unlimited fun!
такви навивачи има скоро во секој клуб ,тоа се некои напалени oсмооделенци што појма немаат од фудбал,а се прават експертиЕптен ми се смешни коментариве на фејсбук од "хардкор" навивачи на Барса кои што хејтаат "инстант екипи" и сметаат дека парите го уништија фудбал поради тоа што Абидал отишол во Монако.
#AgainstModernFootball #КажетеНеНаПотпишувањеЗаСвојатаПоранешнаЕкипа