Primera División 2012/13

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Casillas (Madrid): "Barça-Madrid tension few years ago? I felt ashamed of things we did. The split was close, but we reacted in time." [elc]

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Виљареал со буџет од 50 милиона, Џио изгледа прво засилување. А Севиља одлучи да ги покажи парите:)(y)
Севиља ќе продаде се што има од квалитетни играчи. Моментално се најзагазена екипа во Примера.

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Севиља ќе продаде се што има од квалитетни играчи. Моментално се најзагазена екипа во Примера.
Кондогбиа мислам дека ќе остане, исто и Медел, Ракитиќ изјави дека сака да види како клубот сезонава ќе реагира во трансферите. Негредо си оди. Им требаат стопери, го зедоја Марин и уште еден солиден играч од Сантандер. Заинтересирани се и за Витоло од Лас Палмас, можеби ќе ни го земат Баптистао на 2 сезони се на се солидно тимче кое можи да се бори за ЛЕ па и ЛШ!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Делумен оф топик, мислам дека немаше пореволуционерна топка од оваа: :)

Не само во жолта варијанта туку и во бела. Уф, особено кога со ефе се движи во воздух! :drk:

Имаше едно друграче купено ваква, ја утепавме од играње и кога се искина, јас ја земав мојата бела Select (излитена од шарите) и со плав фломастер ја „нацртавме“ ко Total90. Unlimited fun! :D

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Делумен оф топик, мислам дека немаше пореволуционерна топка од оваа: :)

Не само во жолта варијанта туку и во бела. Уф, особено кога со ефе се движи во воздух! :drk:

Имаше едно друграче купено ваква, ја утепавме од играње и кога се искина, јас ја земав мојата бела Select (излитена од шарите) и со плав фломастер ја „нацртавме“ ко Total90. Unlimited fun! :D
Пасот од Бекам за Роналдо ми се чини беше со оваа топка, како само се гледаше фелшот :D

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Ако Сосиедад извлече 30 милиона од Реал за Иљараменди алал да им е! :)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.605
Поени од реакции
22.610
Иначе, утре од 11:30 ќе има извлекување за распоредот на новата сезона, која ќе започне на 17 август.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Ептен ми се смешни коментариве на фејсбук од "хардкор" навивачи на Барса кои што хејтаат "инстант екипи" и сметаат дека парите го уништија фудбал поради тоа што Абидал отишол во Монако.
#AgainstModernFootball #КажетеНеНаПотпишувањеЗаСвојатаПоранешнаЕкипа

Член од
7 јули 2013
Мислења
1.786
Поени од реакции
11.665
Ептен ми се смешни коментариве на фејсбук од "хардкор" навивачи на Барса кои што хејтаат "инстант екипи" и сметаат дека парите го уништија фудбал поради тоа што Абидал отишол во Монако.
#AgainstModernFootball #КажетеНеНаПотпишувањеЗаСвојатаПоранешнаЕкипа
такви навивачи има скоро во секој клуб ;),тоа се некои напалени oсмооделенци што појма немаат од фудбал,а се прават експерти

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ама ги поеба Барса овие Атлетико... им го даде Виља џабе. Добар потег на Атлети по Фалкао уште еден голем напаѓач, продолжува традицијата.

Виља е најновата жртва на диктаторчето Меси :свиркам:

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.605
Поени од реакции
22.610
Никој не пишувал за извлекувањето денеска (n)
Еве ги натпреварите за првото коло од 2013-14 Ла Лига, кое ќе се одигра на 17/18 август

--- надополнето: 9 јули 2013 во 13:55 ---
Барса-Мадрид на крајот од октомври, Мадрид-Барса крајот на март.
Интересен факт: No club has ever won the Liga after playing the first game against Levante

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom