da bideme realni sezonava igracive na real zabusavaat znaci ne e do murinjo! (i azdisaa so kolite) baska imavme problemi so povredi i nemame sreca barselona ima sreca i nema tolku povredi i sekoj znae deka sudiite im popustaat. e sega mnogu letnaa u oblaci nekoi igraci zosto barselona lani bea slabi ama ja rekov uboo ako moze nekoj da go najde mislenjeto sto go napisav deka me zagrizuva sto drugata sezona nema da im bide pep trener. se znaese koj drug trener da dojde avtomaatski ce bidat pojaki barselona sezonava. pep gvardiola samo im ja kocese rabotata, posto vo barselona trenerot nisto ne prai posebno drugi gi vlecat koncite. I ja da bev ako ne mi se svigjaat takvite taktiki so dosadno igranje samo sto mene ni za milion evra ne bi prifatil za barselona. i nemam iskustvo na teren jja imam taktiki u dzep i mozok ama teoretski plus treba sega sobiram pari za licenca od fifa za trener pa ce cekam malce da ostaram da ne mi obeli uste od sega kosata zosto mnogu stresna e trenerskata rabota ne e samo taktiki tuka treba i da maftas so racete da im kazuvas ejj olla Ozil shut da bolj, Ronaldo sprint, ramos presing ne e samo takiki. I 4-4-2 ne e na primer takika tie se FORMACII a taktika ima pojce vo toa koj sto kako + treba da ti tekna koj igrac da smenis sto kako i da znaes mnogu taktiki treba. pa zdravje boze ce pocnam od nekoj nizok klub i koj ce go oteram u liga sampioni site ce vikate a normalo son mi eden den da bidam trener na REAL MADRID
Не му беше намерата да го залепи, туку како што може да видиш, стави плунка на рака, и му ја фрли во лицето, а Рамос како пи&е отиде да се жали кај судијата, иако претходно тој прв го плукна ...И имаме 22 дерби средби без победа на Атлетико, не знам некое друго градско дерби да има ваков скор, можеби Торино? Диего Коста ме изнасмеа посебно со она демек ќе му ја залепи една на Рамос, шампион беше у прво со сите се проба дури и со судијата.
На Касиљас, коа го даде голот К.Роналдо, мислам у глава му се вртеше Игорче (остај го нека шутира - аиии)
Да, да ова сега излезе не го видов за време на мечот. Ццц двобој на идиоти.Не му беше намерата да го залепи, туку како што може да видиш, стави плунка на рака, и му ја фрли во лицето, а Рамос како пи&е отиде да се жали кај судијата, иако претходно тој прв го плукна ...
Хахахахаха ... Легенда си братda bideme realni sezonava igracive na real zabusavaat znaci ne e do murinjo! (i azdisaa so kolite) baska imavme problemi so povredi i nemame sreca barselona ima sreca i nema tolku povredi i sekoj znae deka sudiite im popustaat. e sega mnogu letnaa u oblaci nekoi igraci zosto barselona lani bea slabi ama ja rekov uboo ako moze nekoj da go najde mislenjeto sto go napisav deka me zagrizuva sto drugata sezona nema da im bide pep trener. se znaese koj drug trener da dojde avtomaatski ce bidat pojaki barselona sezonava. pep gvardiola samo im ja kocese rabotata, posto vo barselona trenerot nisto ne prai posebno drugi gi vlecat koncite. I ja da bev ako ne mi se svigjaat takvite taktiki so dosadno igranje samo sto mene ni za milion evra ne bi prifatil za barselona. i nemam iskustvo na teren jja imam taktiki u dzep i mozok ama teoretski plus treba sega sobiram pari za licenca od fifa za trener pa ce cekam malce da ostaram da ne mi obeli uste od sega kosata zosto mnogu stresna e trenerskata rabota ne e samo taktiki tuka treba i da maftas so racete da im kazuvas ejj olla Ozil shut da bolj, Ronaldo sprint, ramos presing ne e samo takiki. I 4-4-2 ne e na primer takika tie se FORMACII a taktika ima pojce vo toa koj sto kako + treba da ti tekna koj igrac da smenis sto kako i da znaes mnogu taktiki treba. pa zdravje boze ce pocnam od nekoj nizok klub i koj ce go oteram u liga sampioni site ce vikate a normalo son mi eden den da bidam trener na REAL MADRID
da bideme realni sezonava igracive na real zabusavaat znaci ne e do murinjo! (i azdisaa so kolite) baska imavme problemi so povredi i nemame sreca barselona ima sreca i nema tolku povredi i sekoj znae deka sudiite im popustaat. e sega mnogu letnaa u oblaci nekoi igraci zosto barselona lani bea slabi ama ja rekov uboo ako moze nekoj da go najde mislenjeto sto go napisav deka me zagrizuva sto drugata sezona nema da im bide pep trener. se znaese koj drug trener da dojde avtomaatski ce bidat pojaki barselona sezonava. pep gvardiola samo im ja kocese rabotata, posto vo barselona trenerot nisto ne prai posebno drugi gi vlecat koncite. I ja da bev ako ne mi se svigjaat takvite taktiki so dosadno igranje samo sto mene ni za milion evra ne bi prifatil za barselona. i nemam iskustvo na teren jja imam taktiki u dzep i mozok ama teoretski plus treba sega sobiram pari za licenca od fifa za trener pa ce cekam malce da ostaram da ne mi obeli uste od sega kosata zosto mnogu stresna e trenerskata rabota ne e samo taktiki tuka treba i da maftas so racete da im kazuvas ejj olla Ozil shut da bolj, Ronaldo sprint, ramos presing ne e samo takiki. I 4-4-2 ne e na primer takika tie se FORMACII a taktika ima pojce vo toa koj sto kako + treba da ti tekna koj igrac da smenis sto kako i da znaes mnogu taktiki treba. pa zdravje boze ce pocnam od nekoj nizok klub i koj ce go oteram u liga sampioni site ce vikate a normalo son mi eden den da bidam trener na REAL MADRID
За Мурињо, само така и треба.'Mono' Burgos a Mou: “Yo no soy Tito. Yo te arranco la cabeza”
Потег за респект (доколку си од село).
Секако дека е тој, цел натпревар провоцираше и удараше без топка, прво почна со Пепе па му отиде на Алонсо и на крај заврши со Рамос.Е кое сега морон, идиот, клошар? Коста?
Зошто ?За Мурињо, само така и треба.
Па и Тито не му направи ништо на Мурињо па овој го збрца со прст у уво... И тоа беше селски, неартикулирано, глупо и детски.Зошто ?
Не прочитав никаде дека било кој член од тимот ги провоцирал напатенине.
Станал Бургос од клупата и го покажал неандерталското во себе.
И фудбалерите на Реал не им правеа ништо на фудбалерите на Барса па овие паѓаа како покосени, затоа сенсеи Моу се реши на сељакот и денес главен ментор и учител на тие селски потези да му покаже една селска финта.Па и Тито не му направи ништо на Мурињо па овој го збрца со прст у уво... И тоа беше селски, неартикулирано, глупо и детски.
Затоа и кажав, со сељак, само на сељачки начин обраќање.