Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
Член од
1 октомври 2011
Мислења
828
Поени од реакции
785
slabo pratis fudbal momce
ili moze dovolno pratis ama tolku ti e kapacitetot :)
Само не се прави brainiac.За капацитет можеш вода да ми носиш.Туку не ми е муабетов со тебе да се карам.Се гледа дека си ниско интелегентна личност.Излеа ти не пратиш доволно фудбал бидејќи си премногу зафатен од гледање на шпанските серии.Ова е срамота за еден фудбал.Па ако ова е фудбал секоја чест.Слободно барса може да играат фудбал со жени.Таму му е местото.И во ред што ги браниш.Еден навивач на барса не сметам дека е нешто поразличен од нив.Нежен си како нив.Поздрав

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Така се тие од Барса научени и тоа против Реал. Увидел Пеп дека неколку играчи на Реал мн паѓаат на провокации на Барса и затоа сеа секој допир на Рамос, Пепе, Марсело, Хиго, а и Кедира можам да го ставам тука е ко демек им извршиле КУН ФУ на играчите на Барса и овие се виткаат 5мин и 38 сек толку им кажал Пеп повеќе несмеат зошто ќе приметел судијата дека глумат.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.741
Поени од реакции
22.919
Ни хуморот не е тоа што некогаш беше! :eek:
Па некој ми постирал видео како играчи на Барса глумеле. Дечко, има исто толку видеа на нет ако напишеш Real Madrid Diving. Ама, ај одглумиле играчи од Барселона и сега ќе се правиме интересни, демек само Барселона во овој свет глумат.
Па и играчи на Челзи глумат, и на Милан, и на Интер и на било кој клуб.
Еве вчера на Аргентина-Чиле, и Ди Марија и Игуаин имаа ептен очигледни глумења. И искрено тоа не ме нервираше(ми пречи секогаш глумењето, ама не можам ништо против тоа). Како навивач на Аргентина, ми беше најбитно да победат, и го направија тоа.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Барса глумци. Педро и Меси џуџиња. Валдес келчо а Пике зубле. :vozbud:

Добро бе до кога....мајка му невина :pos:

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Во Барса се глумците.Не дека сум за Реал ама ова не било нигде.Натпреварине против Реал се сведени на типична глума.
Хахах Мурињо ви го сврте паметот !

Се едни исти клипови дајте нешто ново !

Еве како јас на пример

СЕЗОНА 2011-2012

Играчи на Реал Мадрид

TO BE CONTINUED...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Леее добро еј, немора сите еден по еден да го цитирате сеа и да лупате клипчиња... се исто over and over again...

Kajgana Shop

На врв Bottom