И после ние сме биле полни со комплексиИнтересно е што дури 97 отсто од навивачите на Реал Мадрид на прво место меѓу најомразените клубови ја стави Барселона. Од друга страна, 77 отсто од навивачите на каталонскиот клуб го издвоија Реал Мадрид како клуб што најмалку го сакаат. Излегува дека навивачите на Реал Мадрид многу повеќе ја мразат Барселона, отколку обратно.
И после ние сме биле полни со комплекси
Колку само нема врска ова со комплексиве, али ај..И после ние сме биле полни со комплекси
Фала Богу, ако кажам нешто против Барса 13452467 цитати ќе ми стигнат...Еј бре хиени бреееее.......чоек несмее да се нашали.
tokmu takaДали се тоа комплекси или имаме симпатизери од каталонија ? шала
Иначе нормално дека ќе бидеме најомразени кога сме најдобри и сите ни љубоморат А што е финтава со каталонциве,не мразат само 77%,а баскијцине 90%,стварно не сваќам.
Вие сте 4 години најдобар клуб и најтрофеен...РЕАЛ МАДРИД КРАЛСКИОТ КЛУБ ОД ШПАНИЈА Е ОД КОГА ПОСТОИ ФУДБАЛОТ НАСИЛЕН И НАЈТРОФЕЕН КЛУБ НА СВЕТОТtokmu taka
eden kup tituli poslednite 3 4 godini
krivo ni e
Пребројте се па јавете сеВие сте 4 години најдобар клуб и најтрофеен...РЕАЛ МАДРИД КРАЛСКИОТ КЛУБ ОД ШПАНИЈА Е ОД КОГА ПОСТОИ ФУДБАЛОТ НАСИЛЕН И НАЈТРОФЕЕН КЛУБ НА СВЕТОТ
Ајде сега на спиење да не те слушне татко ти кој навива за Реал и да ти пукне 2 бокса па да не станеш следни 10 год хехе
Можеби ќе те разочарам и тебе а и другите Мадристи на форумовВие сте 4 години најдобар клуб и најтрофеен...РЕАЛ МАДРИД КРАЛСКИОТ КЛУБ ОД ШПАНИЈА Е ОД КОГА ПОСТОИ ФУДБАЛОТ НАСИЛЕН И НАЈТРОФЕЕН КЛУБ НА СВЕТОТ
Ајде сега на спиење да не те слушне татко ти кој навива за Реал и да ти пукне 2 бокса па да не станеш следни 10 год хехе