nisto novo31 La Liga 9 Champions League Trophies![]()
Опасна работа ова, ни еднаш немат освоено Лига на шампиони а сепак се најтрофеен тим.Можеби ќе те разочарам и тебе а и другите Мадристи на форумов
Најтрофеен клуб во светот е Глазгов Ренџерс со освоени
111 трофеи кои ги се признати од страна на УЕФА !
Реал Мадрид е клуб со најмногу освоени титули во Шпанското Првенство а со Милан го делат првото место на освоени титули во Лигата на Шампионите !
Изгледа ви одговара да бидете "најтрофеен клуб во светот во вашите глави "
A и ова треба да го знаете
As of August 26th, 2011, F.C. Barcelona and Real Madrid are tied in terms of overall trophies with 74 each. Domestic-wise Barcelona leads with 61 trophies versus Real Madrid's 59, while international-wise Real Madrid leads with 15 trophies versus Barcelona's 13.
За оние што не разбираат Англиски тоа значи дека на 26 Август 2011г. со освојувањето на суперкупот на Европа Барселона се израмни со Реал Мадрид по бројот на трофеите и двете екипи имаат по 74 трофеи!
Баскијците се далеку по екстремни од Каталонците во тие нивни барања за независност и нормално дека ќе ја мразат екипата од Мадрид. Нормално дека ни Каталонците не ве сакаатА што е финтава со каталонциве,не мразат само 77%,а баскијцине 90%,стварно не сваќам.
Ај да не испадне како Ливерпул, Come back when you've won 18.31 La Liga 9 Champions League Trophies![]()
Е тоа да видиш !Ајде, ајде, сеа преку трета страна ќе се ваѓаат... Глазгов бе!![]()
А во реваншот Реал победил 3 - 0, а одлучувачкиот гол во 83 минута го постигнал играчот кој го носам во никот.. Ете толку била слаба шкотската лига на времето.Е тоа да видиш !
Еве колку била слаба Шкотската лига на времето
Четврт финале Лига на Шампиони 1980
Селтик - Реал Мадрид 2 : 0
Господ рекол не им замеравј на Каталонците нив ги мавна Франко со каменА во реваншот Реал победил 3 - 0, а одлучувачкиот гол во 83 минута го постигнал играчот кој го носам во никот.. Ете толку била слаба шкотската лига на времето.
Види сега има две опцииГоспод рекол не им замеравј на Каталонците нив ги мавна Франко со камен
Абе јас им пишав предходната убаво...каков Глазгов каков Партизан на што наркотици сте кога фан на Реал пишува???? Тууу да не ви шиба Пеп дрвче во газето за да сте како навиени роботи![]()
А титулите од супер купот какви се?Абе и ние како мали игравме турнири со 4-5 екипи, може треба да не бројат и нас како ЛШ. Кога ќе слушнам 9 титули имале во ЛШ ме фаќа дрискосер (дијалект малку де). Како може некој да спореди ЛШ со 3-4 квалификациски рунди и потоа 32 тима со некое маалско турнирче од 50те со 4 екипи меѓу кои се некои швајцарски и не знам какви аматери? Отворете си Википедија и радујте се на титулите на Франко освоени против 3-4 екипи, само не се бламирајте да ги споредувате со ЛШ.
И играле со топки направени од кожа на свиња. Носеле копачки со врвки од коса. Немале броеви на дресовитеАбе и ние како мали игравме турнири со 4-5 екипи, може треба да не бројат и нас како ЛШ. Кога ќе слушнам 9 титули имале во ЛШ ме фаќа дрискосер (дијалект малку де). Како може некој да спореди ЛШ со 3-4 квалификациски рунди и потоа 32 тима со некое маалско турнирче од 50те со 4 екипи меѓу кои се некои швајцарски и не знам какви аматери? Отворете си Википедија и радујте се на титулите на Франко освоени против 3-4 екипи, само не се бламирајте да ги споредувате со ЛШ.
Абе тоа ти е исто, како на пример ти кога ќе имаш 60 години и некој да ти рече: “Што е бе ги рачунаш тие титули од пред 40 години? Тие не се важат, тогаш биле “само“ 32 екипи, сега се 40 и кусур“.Абе и ние како мали игравме турнири со 4-5 екипи, може треба да не бројат и нас како ЛШ. Кога ќе слушнам 9 титули имале во ЛШ ме фаќа дрискосер (дијалект малку де). Како може некој да спореди ЛШ со 3-4 квалификациски рунди и потоа 32 тима со некое маалско турнирче од 50те со 4 екипи меѓу кои се некои швајцарски и не знам какви аматери? Отворете си Википедија и радујте се на титулите на Франко освоени против 3-4 екипи, само не се бламирајте да ги споредувате со ЛШ.