Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
имај на ум дека жена без да проба 2 стапа (абе макар од радозналост ке проба) таа не умираЕх несо и тука ќе ти кажам уште една што важи за голем дел од девојките, „Долги коси краток ум“. Се додека шират нозе на секоја будала, а после кукаат наоколу ќе биде така. И друго нешто ти благодарам на тоа што ме советуваш, ако не ми дадеш ти совет може и „девојка нема да можам да најдам“, јас друго ќе ти кажам ако ти мислиш дека си експерт на оваа тема и дека знаеш се „Тоа што пишува по книгите не расти по нивите“, протумачи ги поговоркиве може и ќе научиш ти како функционира светот наоколу, можеби не си до толку искусна . Јас неса досега цицка немам виденокако изгледа, уствари ко бев бебе од мајка што ја гледав и толку од тогаш за грев сум
, ќе те читам од сега натаму може и ќе научам нешто за „љубовта“, само на мојата не би и опростил ако проба и други освен мојот
, за твојот дечко незнам можеби му е сеедно што ти му ги мериш на останатите
![]()
Имам 25 години и ја изгубив невиноста со...
Како да заборавам што да направам?
А кажи ми молим те како тоа ако некој има секс со некого значи дека е и заљубен во него? Тоа што нечиј пенис сака некоја вагина не значи дека и сопственикот на пенисот ја сака сопственичката на вагината. Бар за вас машките, од кога станало чудно да имате секс без љубов? Нели физичкото задоволство нема врска со она емотивното, бар за вас мажите, можете лесно да ги одделите тие работи.Мој совет, да продолжиш да имаш секс со дечкото што ти ја земал невиноста, зашто ти го сакаш него. Немора да му кажуваш ни колку го сакаш ни ништо, сакај го, ќути, и имајте интимни односи (ебетесе) што е можно поредовно, и дружите се најнормално као и пред. И после некоклу месеци, рецимо и година, кажи му дека го сакаш ако толку ти е желба да го кажеш тоа, а он сигурно те сака, немора да го прашаш, зашто кур не лаже, зашто ако неговиот кур те сака тебе, тогаш нема потреба да ти каже вокално. Многу е просто.
А кажи ми молим те како тоа ако некој има секс со некого значи дека е и заљубен во него? Тоа што нечиј пенис сака некоја вагина не значи дека и сопственикот на пенисот ја сака сопственичката на вагината. Бар за вас машките, од кога станало чудно да имате секс без љубов? Нели физичкото задоволство нема врска со она емотивното, бар за вас мажите, можете лесно да ги одделите тие работи.
Не реков ја дека ке имат секс еднаш и ке се заљубат, иако девојката тврди дека после прв секс и одма откачување она се заљубила у него иако планот и бил да не се заљуби НО! девојки како девојки кога им свртиш грб они полудуваат по тебе за трошка внимание.
Но реков, еве повторувам:
- да си продолжи со скришната врска со дечкото кој ја скинал
- да не покажува предвремена љубав, зашто ке створи одбивност
- да почека повеќе време за да потврди дека се е во ред, дека добро им иде па онда да се опушти да преминат на следно ниво. Така да Лиа, неприметно ке им се створи врска од безврска.
И како тоа физичко задоволство нема врска со емоции? Незнам кај други, ама ја сум многу емотивен. Ако некој може да ги одели тие работи, онда свака му част.
Друго нешто нејасно има ли?
И како тоа физичко задоволство нема врска со емоции? Незнам кај други, ама ја сум многу емотивен. Ако некој може да ги одели тие работи, онда свака му част.
Друго нешто нејасно има ли?
Сакаш да кажеш дека мажите не можат да имаат секс без емоции?
Да ти се соблече некоја која не ја сакаш а е згодна,секси итн итн,ќе бегаш?![]()
Заради забава, заради празнење? На мажот не му е потребно некоја девојка премногу да му се допаѓа за да има секс со неа. Доволно е само да го запали, да му биде привлечна. Тоа не е некоја силна емоција. Тоа е обична привлечност и нема ништо заедничко со чувства на сакање.Зашто би машко или женско имало сексуални односи за без пари и за без емоции?
--- надополнето: 31 јануари 2014 во 22:01 ---
Заради забава, заради празнење? На мажот не му е потребно некоја девојка премногу да му се допаѓа за да има секс со неа. Доволно е само да го запали, да му биде привлечна. Тоа не е некоја силна емоција. Тоа е обична привлечност и нема ништо заедничко со чувства на сакање.
Мојот живот се претвори во пекол и најдобро е јас да умрам. Не ќе можам ова да го заборавам. Како да заборавам што да направам?
Бре, бре, еве го спасителот на човештвото и чуварот на женскиот химен. Не знам зошто велиш дека девојката била искористена кога своеволно се согласила да има секс. Зошто би била искористена ако сакала само секс, значи била задоволена не искористена. Си ги задоволила сексуалните потреби. Умре камената доба и времињата кога мажите можеа да ебат све живо а жените да кркаат ќотек дома. Демократија. Еднаквост за двата пола. А девојката не гледам дека сака да умре затоа што и се скинал хименот, ниту па се жали дека била изебена и искористена. Напротив, кажува дека и било прекрасно. Мислам дека депресивните чувства и се јавиле поради невозвратена љубов, сите сме доживеале нешто слично. Има луѓе со многу сексуални партнери кои се заљубуваат и патат, не им се случува тоа само на невините. Депресијата не бира химен или три метра длабока дупка, мава секаде.
Бре, бре, еве го спасителот на човештвото и чуварот на женскиот химен. Не знам зошто велиш дека девојката била искористена кога своеволно се согласила да има секс. Зошто би била искористена ако сакала само секс, значи била задоволена не искористена. Си ги задоволила сексуалните потреби. Умре камената доба и времињата кога мажите можеа да ебат све живо а жените да кркаат ќотек дома. Демократија. Еднаквост за двата пола. А девојката не гледам дека сака да умре затоа што и се скинал хименот, ниту па се жали дека била изебена и искористена. Напротив, кажува дека и било прекрасно. Мислам дека депресивните чувства и се јавиле поради невозвратена љубов, сите сме доживеале нешто слично. Има луѓе со многу сексуални партнери кои се заљубуваат и патат, не им се случува тоа само на невините. Депресијата не бира химен или три метра длабока дупка, мава секаде.