Пријателство за (прв) секс па врска - добро или лошо?

• Креатор на темата Креатор на темата HalfAlive
  • Време на започнување Време на започнување
Па тоа де и ја ти го зборам. :)
А зошто мислиш дека на типот му треба одбрана баш овде на форум? Ти си тој? Другар ти е? Лично го знаеш? Знаеш што се случува меѓу нив?

Те читам и колку што те разбрав ти си од оние „И курац у дупе и душу у рај“ што сакаат. Зошто да менува на секое ако се погоди било кој? Како ти процени од еден пост дали дечкото е идиот и дека само колку да си ја задржи за „ебачица“ и рекол дека ја сака? Јас не го познавам ниту дечко и ниту неа и неможам да пресудам кој е во право, а кој не. Само ова што го прочитав погоре од твоја страна како совет кон неа малку ме испровоцира, ете гледам ти најголемиот го имаш на располагање моментално, веројатно на голема тендер ти е фатен откако си ги проверила поголем дел. Го нема добро познат на форумов иначе тој ни беше „капиталец“ во државава во поглед на големина на алатот :D

Те читам и колку што те разбрав ти си од оние „И курац у дупе и душу у рај“ што сакаат.

Мајмуне, не ми е позната поговоркава.
Пообјасни кога веќе пишуваш, да разберат сите. :cautious:

Ако некој реално не ја прикаже ситуацијата ќе добие погрешен совет и резултатот ќе биде еднаков на нула.
Ако реално прикаже ќе си добие неколку совети, ќе го избере тој што највеќе му/и одговара и ќе го примени со извесен резултат.

Тоа си е целта на темата, доаѓаш по совет, го добиваш, крај. Нема што да ти паламудат 20 членови за случајот ако уопште не си прашал за мислење.

Нема што реално или нереално да се прикаже ситуацијата. Секој си гледа со различни очи. Убаво е да има што повеќе мислења нормално е дека дел ке бидат глупави ама барем ке си кажат што си мислат. Иначе сигурен сум дека од сите што бараат тука совет дали 2% имаат направено како што некој тука ги посоветувал.

Те читам и колку што те разбрав ти си од оние „И курац у дупе и душу у рај“ што сакаат. Зошто да менува на секое ако се погоди било кој? Како ти процени од еден пост дали дечкото е идиот и дека само колку да си ја задржи за „ебачица“ и рекол дека ја сака? Јас не го познавам ниту дечко и ниту неа и неможам да пресудам кој е во право, а кој не. Само ова што го прочитав погоре од твоја страна како совет кон неа малку ме испровоцира, ете гледам ти најголемиот го имаш на располагање моментално, веројатно на голема тендер ти е фатен откако си ги проверила поголем дел. Го нема добро познат на форумов иначе тој ни беше „капиталец“ во државава во поглед на големина на алатот :D

Значи напротив, јас знам дека нема да завршам во рајот ;)
Ај вака да се вратиме малце назад, зошто очигледно не се разбираме...
Зошто О зошто,
прво девојката: изгубила невиност со некој со кој не е во врска
второ дечкото: ебал невина, а не сакал да се приврзува на почеток

Тука им е стартот на сите нивни проблеми. И да, го имам сето право некој да наречам мочко или идиот, ако очекува дека девојката нема да се заљуби во него, а он и е прв. Она ако сакала можела да каже дека ич к не ја боли, сака само да ја скинат, ама не можеш да поверуваш на тие зборови. Си се чувал само за да ти пукне филмот еден ден и да кажеш „Ај од денес ќе се ебам“. И да ќе се изебеш со првиот што ќе ти се најде. Ма дај молим те, она ако се ебела со првиот што ќе и се најде на пат, немала да биде невина до 25.

Фак бадис можеш да бидеш само со тип/типка кои веќе не се невини. Сексуално невин човек се приврзува за првиот со кој ќе биде интимен. Верувај, знам.

Некогаш е доволно да се запознаеш со некоја и да знаеш дека сакаш да бидеш со неа. Не ти треба да размислуваш што како каде па дали ќе ми врши притисок, па не сакам да ми праќа нон стоп пораки, па да ме бара па да ми се јавува. Марш дркачи едни. Или ќе одиш до крај и ќе останеш маж, или ќе се откажеш уште на почетокот и ќе избегаш како пичка. Преку глава ми е од приказни за девојки кои не знаат на што се со нивните „дечковци“. Не се муваат само, ама не се ни во врска. Се' прават како да се во врска, ама сепак не се. Да ти се плукнам во логиката...
Што кој кур, откако ја изебал првиот пат, и сфатил дека ја зборувала вистината дека е невина, што тогаш не си ја превземал одговорноста и не и понудил врска? Што испаничил, и само прашувал „Зошто баш со мене, зошто баш со мене“? Што треба да очекува од ваков маж во иднина? Дека ако ја остави бремена, ќе паничи и ќе ја тера да абртира??? :mad:
Се изнервирав...
И Мајмун немој до толку да ме разбираш, може ќе ти ги отворам очите со моите постови па и девојка ќе си фатиш, што ќе правиш тогаш ...Страшно.

Значи напротив, јас знам дека нема да завршам во рајот ;)
Ај вака да се вратиме малце назад, зошто очигледно не се разбираме...
Зошто О зошто,
прво девојката: изгубила невиност со некој со кој не е во врска
второ дечкото: ебал невина, а не сакал да се приврзува на почеток

Тука им е стартот на сите нивни проблеми. И да, го имам сето право некој да наречам мочко или идиот, ако очекува дека девојката нема да се заљуби во него, а он и е прв. Она ако сакала можела да каже дека ич к не ја боли, сака само да ја скинат, ама не можеш да поверуваш на тие зборови. Си се чувал само за да ти пукне филмот еден ден и да кажеш „Ај од денес ќе се ебам“. И да ќе се изебеш со првиот што ќе ти се најде. Ма дај молим те, она ако се ебела со првиот што ќе и се најде на пат, немала да биде невина до 25.

Фак бадис можеш да бидеш само со тип/типка кои веќе не се невини. Сексуално невин човек се приврзува за првиот со кој ќе биде интимен. Верувај, знам.

Некогаш е доволно да се запознаеш со некоја и да знаеш дека сакаш да бидеш со неа. Не ти треба да размислуваш што како каде па дали ќе ми врши притисок, па не сакам да ми праќа нон стоп пораки, па да ме бара па да ми се јавува. Марш дркачи едни. Или ќе одиш до крај и ќе останеш маж, или ќе се откажеш уште на почетокот и ќе избегаш како пичка. Преку глава ми е од приказни за девојки кои не знаат на што се со нивните „дечковци“. Не се муваат само, ама не се ни во врска. Се' прават како да се во врска, ама сепак не се. Да ти се плукнам во логиката...
Што кој кур, откако ја изебал првиот пат, и сфатил дека ја зборувала вистината дека е невина, што тогаш не си ја превземал одговорноста и не и понудил врска? Што испаничил, и само прашувал „Зошто баш со мене, зошто баш со мене“? Што треба да очекува од ваков маж во иднина? Дека ако ја остави бремена, ќе паничи и ќе ја тера да абртира??? :mad:
Се изнервирав...
И Мајмун немој до толку да ме разбираш, може ќе ти ги отворам очите со моите постови па и девојка ќе си фатиш, што ќе правиш тогаш ...Страшно.

Леле Боже затворете ја веќе оваа тема што сакаат нека прават нивен проблем. Јас мислам ние не можеме да им судиме и да им кажуваме дали е правилно да останат заедно или не сами тоа треба да го знаат, нивна врска нивен живот. Што сакаат нека прават. Кому како што му одговара.

Леле Боже затворете ја веќе оваа тема што сакаат нека прават нивен проблем. Јас мислам ние не можеме да им судиме и да им кажуваме дали е правилно да останат заедно или не сами тоа треба да го знаат, нивна врска нивен живот. Што сакаат нека прават. Кому како што му одговара.

А да затвориме сите други теми?? за музика - нек си слуша кој што сака, филмови нека гледа кој што сака, религија кој во што сака нека верува, здравје - секој на доктор нека си оди.....

Слушај бе дете, кога ќе се договориш дека само ќе се ебеш, нема да му поставуваш услови и барања на тој од другата страна. Нема да се затрескуваш во него и да правиш драми дека ти е подобро да умреш, како нашата мила драга и убава форумџика што прави.
Првиот ја не сакал да и ја земе невиноста зошто знае што го чека, вториот и ја зел, ама си мислел дека ќе остане достојна на зборовите дека нема да бара врска туку ќе се гледат само за ебење. Типката не останала достојна туку сакала и сака повеќе, и сега типот е во дилема, дали да изгубам добро парче само заради тоа што не сакам да ја држам за рака и да дркам остатокот од времето, или да си продолжам да си ебам ама па затоа да морам да се правам дечко.
Ти што би избрал? Ќе избегнеш секс, само заради тоа што не сакаш да се држиш за раце во јавност?

И ја не изгубив невиност на 25, како што тврди типкава (мада со вакво размислување не ми личи на тие години), ја изгубив доста порано и со тип со кој сум се уште. И пред да изгубам невиност, не се мував со него, туку бевме во озбилна врска (таа е разликата) Она кога раширила нозе пред овој знаела дека е само за секс, дека не се во врска.
Што не ти е јасно тебе тука?

Да и кај нотар имаа заверено дека само ќе се ебат.мислам свашта.зборите за договори ко нива да продаваат.не се роботи па да се програмирани да се држат до она што рекле.никад не можеш да знаеш кога ќе се заљубиш у некој.
друга работа е што ти не можеш да знаеш што и како мисли дечково.у денешно време за ебење бар е лесно.така да ако му е само до секс сигурно ќе си најде друга без проблем,дури и искусна некоја.
и маж што бега од невина е глуп маж.

Извини ама оваа тема е „Велим ти ќерко, сети се снао“... Да се научат тие што не знаат, што е во ред а што не е.. Веќе не збориме само за нив, збориме за сите тие што сакаат да се муваат а не сакаат да им влезе (зборам за машки). До толку не сакаат бе врски? Што им се случува? Што мислиш не е алармантно тоа што девојката не можела да најде некој за озбилно на кој може да му верува, па на крај кренала раце од се?
Нема повеќе кавалери, нема мажи, нема одговорност.. Ќе сврши во тебе и после ќе вика не е мое и ти си курва... Е до тоа сме доведени... Ако некоја не ти се допаѓа за да ти биде девојка а ти се допаѓа само за секс, со други зборови не е girlfriend материјал, зошто о зошто се обидуваш нешто со неа, а притоа ја лажеш дека не сакаш само секс? И симнуваш ѕвезди само колку да ја носиш во кревет, и откако ќе се изебете, те снемува под изговори дека не сакаш врска, не сакаш притисок, сакаш време да поминеш со другари и сл. приказни.

Извини ама оваа тема е „Велим ти ќерко, сети се снао“... Да се научат тие што не знаат, што е во ред а што не е.. Веќе не збориме само за нив, збориме за сите тие што сакаат да се муваат а не сакаат да им влезе (зборам за машки). До толку не сакаат бе врски? Што им се случува? Што мислиш не е алармантно тоа што девојката не можела да најде некој за озбилно на кој може да му верува, па на крај кренала раце од се?
Нема повеќе кавалери, нема мажи, нема одговорност.. Ќе сврши во тебе и после ќе вика не е мое и ти си курва... Е до тоа сме доведени... Ако некоја не ти се допаѓа за да ти биде девојка а ти се допаѓа само за секс, со други зборови не е girlfriend материјал, зошто о зошто се обидуваш нешто со неа, а притоа ја лажеш дека не сакаш само секс? И симнуваш ѕвезди само колку да ја носиш во кревет, и откако ќе се изебете, те снемува под изговори дека не сакаш врска, не сакаш притисок, сакаш време да поминеш со другари и сл. приказни.
Не, НЕ е за ова темава. Темава е за СОВЕТ коа ќе побара некој, ти да му пружиш АКО МОЖЕШ, ако не можеш нема да се праиш паметен па да дискутираш за нешто што не е тема на муабетот. Ја сеа да сакам да прашам нешто нема да се осмелам пошто ќе мислам дека од мое просто прашање некој ќе ми извади муабет како ја сум неморален, егзорцист или антихрист.

Озбилно нека дојде модератор и нека ги избрише сите мислења што не спаѓаат у темава, ја претеравте сите више ебате.

Да и кај нотар имаа заверено дека само ќе се ебат.мислам свашта.зборите за договори ко нива да продаваат.не се роботи па да се програмирани да се држат до она што рекле.никад не можеш да знаеш кога ќе се заљубиш у некој.
друга работа е што ти не можеш да знаеш што и како мисли дечково.у денешно време за ебење бар е лесно.така да ако му е само до секс сигурно ќе си најде друга без проблем,дури и искусна некоја.
и маж што бега од невина е глуп маж.

Ху д фак ар ју пипл..
И ти збориш како да ги знаеш.. Епа баш заради вакво размислување кажаниот збор не е веќе валиден.. Баш заради вакви муабети, ако сум кажал/а не сум заверил/а на нотар, не може на никој да му се верува.
Пак ќе прашам ако типот толку многу ја сака, зошто на почетокот уште не и станал дечко туку и станал факбади? Зошто не почекал да влезат во врска па дури после да имаат секс? Зошто?

Не, НЕ е за ова темава. Темава е за СОВЕТ коа ќе побара некој, ти да му пружиш АКО МОЖЕШ, ако не можеш нема да се праиш паметен па да дискутираш за нешто што не е тема на муабетот. Ја сеа да сакам да прашам нешто нема да се осмелам пошто ќе мислам дека од мое просто прашање некој ќе ми извади муабет како ја сум неморален, егзорцист или антихрист.

Озбилно нека дојде модератор и нека ги избрише сите мислења што не спаѓаат у темава, ја претеравте сите више ебате.

Слагам се со Рики, темава е за совети, не е за проповедање кој, што и зошто постапил така откако веќе поминало.

Па ја само совети делам ако не гледаш ти. А ако не ти се допаѓа тоа што сум дирекна и малце безобразна, можеш да стиснеш Игнорирај и да не ме читаш.
И нема ти да кажуваш зошто е темата а зошто не е... Се развивале и порано дискусии заради нечиј проблем, и верувај многу луѓе може да се пронајдат во тие дискусии и да не ги прават истите грешки како членот кој побарал совет.
Но нели на Рики му пречи темава и сите кои се обидуваат слободно да се изразат, па да може да се избришат сите постови кои не се дирекно цитирање на девојката.

Да и кај нотар имаа заверено дека само ќе се ебат.мислам свашта.зборите за договори ко нива да продаваат.не се роботи па да се програмирани да се држат до она што рекле.никад не можеш да знаеш кога ќе се заљубиш у некој.....

Kакви луди времиња дојдоа јас ебавам само уз присуство на двајца сведоци

Зашто можеби типот бил таков целиот свој живот, немал девојка ниту еднаш сакал само секс без обврски и затоа што можеби типот уште долго не сакал да се врзува туку сакал да ужива. Што му ги знаеш ти причините? Девојката при здрава свест се впуштила во секс а правилата уште на почетокот ги знаеле и двајцата. Ниту таа е крива што се заљубила ниту па тој што имал секс без врска па и таа самата сакала секс без врска на почетокот. И таа сакала само забава и секс без врзување, сакала само да ужива. Не гледам што е вашиот факинг проблем бре ??? Возрасни луѓе се договориле да имаат секс и не сакале да се врзуваат (зоштои како, причини, нивен проблем и нивна одлука), потоа сфатиле дека се сакаат и решиле да бидат заедно. (зошто како, причини, нивен проблем и нивна одлука) !!! Damn it !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom