Пријателство за (прв) секс па врска - добро или лошо?

• Креатор на темата Креатор на темата HalfAlive
  • Време на започнување Време на започнување
Кој е па мажот па да може да "искористува"? Што е тој па да искористува? Бај да веј женскиот химен не постои, тоа е лага и измислица создадена да се контролира женската сексуалност.

Извини на мојата искреност и директност,кога му ја даваше невиноста што мислеше ? дека тоа е нешто што секој ден се прави толку многу што забораваш кога си го направил прв пат.. ? чудна е психата на човекот.. скоро сите што ја изгубиле невиноста (женски) САКААТ ДА УМРАТ,КУКААТ,НЕСРЕЌНИ И БЕЗНАДЕЖНИ ЖИВИ МРТОВЦИ,чудно како нешто што е уживање предизвикува чуство за да се посегне по својот живот.. тоа драга моја требаше да го размислиш пред да одлучиш да се издупиш затоа што немаш контрола над споствениот живот,дозволуваш други да го диктираат и манипулираат.. искрено да ти кажам не знам што ми е помизерно во твојот текст,пази ги спојувањава на реченициве:

,,ja изгубив невиноста. Од љубопитност можеби'' + ,,тоа го сакав со целата душа и го направив'' + ,,Ќе уживам во животот'' = ,,Мојот живот се претвори во пекол и најдобро е јас да умрам''

а како бонус,што искрено прв пат во мојот живот слушам ,,ми рече најголем проблем е што си девица''.. :eek:

да сумирам,си ја изгубила невиноста на тотално најглупавиот начин,добрата вест е што 90% ја губат така,што не си единствена иако е пак најглупаво,да правиш нешто а не знаеш ни што правиш,ни со кого,ни зошто,ни која е целта на тоа,ни каков е крајот на оваа драматична голгота... кога ќе размислам ништо не знаеш,затоа што си од двајцата изманипулирана до лудило... само што едниов те искористил а другиов се кае за неговата квази-''конзервативност''(!?),мој совет ти е пробај да ја вратиш(ако воопшто некогаш си ја имала) контролата над својот сопствен живот,и седни да размислиш што правиш со себе,свати дека те искористуваат и тоа физички... запрашај се на што личиш.. помири се со фактот
ПРАВИШ ГРЕШКА = ЈА ПЛАЌАШ (закон на универзумот),ти си ја платила,те искористиле,затоа размисли што правиш,да не го повтроувам тоа со контролата,и не биди кукавица, да посегнуваш по својот живот,такви ги има многу што засерат како тебе ОД ЉУБОПИТНОСТ И ЌЕ УЖИВАМ па после ЌЕ СЕ УБИЈАМ,пробај да бидеш нешто друго,што ќе се гордееш сама со себе а не да се срамиш и да плукаш на себе.. и уште еднаш извини што сум искрен и директен,таков сум..

п.с ПРАШАЊЕ ДО СИНДИКАТОТ НА ИСКИНАТИ,ЛОШО Е ДА БИДЕШ КОНЗЕРВАТИВЕН А ДОБРО Е ДА БИДЕШ МОДЕРЕН И ДА САКАШ ДА СЕ УБИЕШ А ? се надевам дека некоја ќе има храброст да каже.. што чисто сумјам..

рече ебачот, што сака да се ожени со невина.... :facepalm:

рече ебачот, што сака да се ожени со невина.... :facepalm:
а тоа го заклучи искинатата што била скината од ист некој сличен ебач кој ја гледал како предмет а не човек,мора да те разочарам во врска со мојата желба,моите цели се поголеми од невиноста,тоа не ви е познато на вас искинатите и ОБЕЗПРАВЕНИТЕ кои кукате овде по форуми да се убиете и личите како она куче со триглави од грчката митологија па не ЈАДЕТЕ нас овде дека сме криви што имаме контрола над сопствениот живот :D

Мислам дека единствен случај за психијатрија овде си ти. Ме интересира ти како ја искина твојата девојка (ако си), ако не како планираш да ја искинеш?

Мислам дека единствен случај за психијатрија овде си ти. Ме интересира ти како ја искина твојата девојка (ако си), ако не како планираш да ја искинеш?

Да,типично за некој кој неможе со факти да се бори е да навредува,уште еден чин на кукавичлук(во психијатријата наречено уште отсуство на противтеза...) кукло,јас немам девојка,нити сум имал во животот,зарем треба да имам девојка кога постојат такви како тебе што може да ги ебам без ни грам потешкотија уште па и невини!? глупаво е мене да ме обвинуваш со вакви ниски заебанции :) пред да ме прашаше требаше да размислиш што би одбрал кога сега јас тебе ќе те прашам ПОУБАВО ЕДНА НЕВИНА ИЛИ 100 НЕВИНИ ? а светот нема 100 има милијарди... п.с интелегенцијата служи за решавање на проблемите,тие што се такви непоколебливо се борат да ги решат истите,тие што не,потпаѓаат под силата на својата слабост и еве вака се дупат,дрогираат,пијанчат итн.. :) кукло кукло.. размили кога мене ме напаѓаш..

со заби :mad:

а тоа го заклучи искинатата што била скината од ист некој сличен ебач кој ја гледал како предмет а не човек,мора да те разочарам во врска со мојата желба,моите цели се поголеми од невиноста,тоа не ви е познато на вас искинатите и ОБЕЗПРАВЕНИТЕ кои кукате овде по форуми да се убиете и личите како она куче со триглави од грчката митологија па не ЈАДЕТЕ нас овде дека сме криви што имаме контрола над сопствениот живот :D

Леле колку си само во право. Нели дека сите мажи се како тебе, па си ги гледаат девојките и жените како предмети. Ти навистина не си знаел да водиш љубов, ја мислев се зезаш... Колку е тоа жално ... :(

Леле колку си само во право. Нели дека сите мажи се како тебе, па си ги гледаат девојките и жените како предмети. Ти навистина не си знаел да водиш љубов, ја мислев се зезаш... Колку е тоа жално ... :(

хе хе хе хе.. :D па да не знаев ќе испаднеше дека јас сум најголемиот силувач во историјата на човештвото,и дека на овие како тебе не сум им ја зел невиноста со ВОДЕЊЕ ЉУБОВ туку со ГРАБНУВАЊЕ И ПРОТИВВОЛНО ОДНОСНО НАСИЛНО ЕБЕЊЕ/КИНЕЊЕ :D ахххххххххх колку мизерно! не ми е јасно,зошто не го користиш мозокот? да пробаш да размислиш што пишуваш и што ќе ти одговорам.. :D

Да,типично за некој кој неможе со факти да се бори е да навредува,уште еден чин на кукавичлук(во психијатријата наречено уште отсуство на противтеза...) кукло,јас немам девојка,нити сум имал во животот,зарем треба да имам девојка кога постојат такви како тебе што може да ги ебам без ни грам потешкотија уште па и невини!? глупаво е мене да ме обвинуваш со вакви ниски заебанции :) пред да ме прашаше требаше да размислиш што би одбрал кога сега јас тебе ќе те прашам ПОУБАВО ЕДНА НЕВИНА ИЛИ 100 НЕВИНИ ? а светот нема 100 има милијарди... п.с интелегенцијата служи за решавање на проблемите,тие што се такви непоколебливо се борат да ги решат истите,тие што не,потпаѓаат под силата на својата слабост и еве вака се дупат,дрогираат,пијанчат итн.. :) кукло кукло.. размили кога мене ме напаѓаш..
Јас таков пенис како твојот што влегол во секоја вагинална и анална дупка не сакам ни оддалеку да видам не па го примам во себе.
Ти си човек без вредност. Цел живот си ебел низ ветер, да посадеше барем некаде од семето да не оди по пустина грев е. А невината кога ќе ја земеш и ќе и го ставиш во уста биди фер и кажи и, во колку анални отвори си го ставал пред да се најдe кај нејзе во уста.

Јас таков пенис како твојот што влегол во секоја вагинална и анална дупка не сакам ни оддалеку да видам не па го примам во себе.
Ти си човек без вредност. Цел живот си ебел низ ветер, да посадеше барем некаде од семето да не оди по пустина грев е. А невината кога ќе ја земеш и ќе и го ставиш во уста биди фер и кажи и, во колку анални отвори си го ставал пред да се најдр кај нејзе во уста.
хахахахаха :D забораваш еден факт,дека и тебе те ебел(првиот пат) некој сличен на мене,гледам често НЕВИНА ми спомнуваш,што те прави толку нервозна и ти создава толкави големи комплекси кога некоја е НЕВИНА ? зошто ти ја изгуби на глуп начин таа привилегија,се каеш,со погрешен ја изгуби или што ? и пази ја реченицава ЦЕЛ ЖИВОТ СИ ЕБЕЛ НИЗ ВЕТЕР :D санки тебе те ебеја/ебат на Бора Бора,не бе во херметички затворена просторија без ветер :D пустина викаш,тогаш треба да знаеш дека ти си дел од неа,не мојата,нечива друга :D a и уште нешто во врска со мојот пенис,извини тој што те ебеше прв пат да не ти сврши мед место сперма од неговиот и да не беше од злато место од месо ? хахахахахахахахха! :D

Хаххахахахаха ми изгледаш на детенце. Не бе дијаманти излегуваа од него. Каков мед, дијаманти.

Кој е па мажот па да може да "искористува"? Што е тој па да искористува? Бај да веј женскиот химен не постои, тоа е лага и измислица создадена да се контролира женската сексуалност.
Што зборуваш? Како тоа не постои химен? Првиот пат кога си имала секс од што си крварела?

Хаххахахахаха ми изгледаш на детенце. Не бе дијаманти излегуваа од него. Каков мед, дијаманти.

Да а ? затоа му даде,ти вети колку ќе свриши твое е а ? не викаат за џабе КОЛКУ ЗИНЕШ ТВОЕ Е,еве ти жив пример :D имало тука нешто :D
--- надополнето: 1 февруари 2014 во 01:02 ---
Што зборуваш? Како тоа не постои химен? Првиот пат кога си имала секс од што си крварела?

Не бе неа златен пенис ја ебел,од златните не се крвари :D

Не сите жени крварат. И нормално е да излезе крв оти местото е многу осетливо и кога прв пат влегува нешто непознато. Боли и крвари. Тоа не е химен, некои жени воопшто не крварат. Девојка која не е невина да има секс во менструација тешко се сомневам дека мажот би приметил воопшто дека не е невина.

Не сите жени крварат. И нормално е да излезе крв оти местото е многу осетливо и кога прв пат влегува нешто непознато. Боли и крвари. Тоа не е химен, некои жени воопшто не крварат. Девојка која не е невина да има секс во менструација тешко се сомневам дека мажот би приметил воопшто дека не е невина.

ха ха ха ха ха ха глупости !!!
БЛАГОДАРАМ СЛАТКО МЕ ИЗНАСМЕА :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom