Престрелка

има и наши Македонци криминалци ама вашиве се дупло повеќе од Македонците :smir:

Абе види, исти курац друго паковање... Хехехех

Нашите ја носат, вашите ја продаваат...

А не дај боже да си жртва на тоа, па тогаш сите ќе станат ВАШИ, и ниеден НАШИ...

Јас лично знам како е и што е... Сум пропатил.
Криминалеци, загрозен вид треба да станат.

има и наши Македонци криминалци ама вашиве се дупло повеќе од Македонците :smir:

Nie imame dvajca ama vredat poveke od i od Kosovskata mafija?!
Koga rekov dvajca mislev na BC i Ljupco Georgievski!
Da ne gledame se preku nacionalnosta.imale lugjeto nerascisteni smetki i se pukale,vo devedesetite godini od minatiot vek koj se sekava koga Ace Bocevski Ciganot go ubi na eden Albanski mafijas i toa vo sred Skopje pa potoa Ciganot so posredstvo na negoviot sef BC fati negde udzum i sega nikoj ne znae kaj e?! Kriminalot ne priznava granici,religija,nacionalnost tuku samo evra ili dolari pa sega vie kako sakate? :toe:

Nie imame dvajca ama vredat poveke od i od Kosovskata mafija?!
Koga rekov dvajca mislev na BC i Ljupco Georgievski!
Da ne gledame se preku nacionalnosta.imale lugjeto nerascisteni smetki i se pukale,vo devedesetite godini od minatiot vek koj se sekava koga Ace Bocevski Ciganot go ubi na eden Albanski mafijas i toa vo sred Skopje pa potoa Ciganot so posredstvo na negoviot sef BC fati negde udzum i sega nikoj ne znae kaj e?! Kriminalot ne priznava granici,religija,nacionalnost tuku samo evra ili dolari pa sega vie kako sakate? :toe:
Мислев на овие "поситни" нивните се побројни иначе да исти курац друго паковање е:toe: за Циганот знам штитен од државата и сега е во Грција мислам готово веќе не го бараат а братму е тука го гледам често низ Драчево

Абе види, исти курац друго паковање... Хехехех

Нашите ја носат, вашите ја продаваат...

А не дај боже да си жртва на тоа, па тогаш сите ќе станат ВАШИ, и ниеден НАШИ...

Јас лично знам како е и што е... Сум пропатил.
Криминалеци, загрозен вид треба да станат.

Се наежив од прикаската за брат ти....
И јас имам таков случај, со братучед ми...и знам како е...
А врие брат врие во Чаир тезги има и тоа за тешки дроги, полесно е Хероин да најдеш отколку Џоинт...

Затоа и има наркомани на секој чекор...и ебаа мамата на младината а тоа иде од горе...верувај ми ... се знаат тие од горе,....ама ги заболи курот за брат ти , братучед ми, тебе, мене...

Со Џоинт ако те начекат ќе наебеш како да ти фатиле 5 кила хероин ако не сопре сето ова ќе оди се у пичку матер...

Во последно време само слушам овој умрел оној умрел од Хероин , а Хероинот брат не те пита Албанец ли си Македонец ли си туку убива без милост...

Затоа против криминалот треба сите да се бориме, а не како денес овие во ЧАИР , е го прашува новинарката овој на 10 метри живее и уште вика невидел ништо и неслушнал ништо...

Па кој штити тој бе брат...

А врие брат врие во Чаир тезги има и тоа за тешки дроги, полесно е Хероин да најдеш отколку Џоинт...

Затоа и има наркомани на секој чекор...и ебаа мамата на младината а тоа иде од горе...верувај ми ... се знаат тие од горе,....ама ги заболи курот за брат ти , братучед ми, тебе, мене...

Со Џоинт ако те начекат ќе наебеш како да ти фатиле 5 кила хероин ако не сопре сето ова ќе оди се у пичку матер...

Во последно време само слушам овој умрел оној умрел од Хероин , а Хероинот брат не те пита Албанец ли си Македонец ли си туку убива без милост...

Затоа против криминалот треба сите да се бориме, а не како денес овие во ЧАИР , е го прашува новинарката овој на 10 метри живее и уште вика невидел ништо и неслушнал ништо...

Токму така!

E sega so boldiranoto i ti pretera, malku povise, ama kako i da e, so ostanatoto se soglasuvam.

Lele ama ste ja naterale temava u tri lepe.
Slucajot e kristalno cist so kriminalisticen karakter.
Drogata,biznisot parite nemaat nacionalnost tie imaat samo kolicina.
Moze da se bide partiski vojnik,no i toa ne treba da ti preci da prepoznaesh prosta krimi scena od zavera

А бе тезги може нема, ама има под тезги.

И оња албозон ја погоди, у курац е цела тема ојдена.

Абе кур да те отепа тебе...
Генетски да не ви е тешкото логикување... Нели Аристотел Македонец беше...

Kaj KUR vide deka gi branam be? Kade?

И нашето е акција-реакција а

многу куриња и куршуми се разлетаа по темава, кога необразованите не можат ни на форум без куршумите, за чаир видовме, админите можат да ги искорегираат...тоа не еопштење, тоа е од вас потврден факт...

Криминалот не познава пасоши, нации, народи или вери! Само познава ќар и добивка!И оња албозон ја погоди, у курац е цела тема ојдена.

пак се муатвиш за човек од твој ков....

1.подземјето соработува, на маса сум седел кога сарај и ченто ко брака се пијанчеа а 2001 на нишан истите се гледаа...едниот во лавови другиот во она...да завршиме со тоа.

2.И ДВЕТЕ подземја се под надзор, премолчан договор, разбирање со партиите, тие им ги кршат кутиите, тие пукаат пред избори, тие палат куки..АЛАТКА под нечија команда.

3.ТУКА е етничката димензија... престрелка и само престрелка ке беше и останеше ако Фуере не се џареше во весниците секој ден и ако не чкрташе минуси...таа престрелка мене ке ме кошта виза а вас плодно поле за палење на уште една црква...

појаснив мислам

3.ТУКА е етничката димензија... престрелка и само престрелка ке беше и останеше ако Фуере не се џареше во весниците секој ден и ако не чкрташе минуси...таа престрелка мене ке ме кошта виза а вас плодно поле за палење на уште една црква...

појаснив мислам

Ааа, до визата е. Зашто бе пиле, сакаш да му ја здувнеш од тука а? :) Па смени име бе, и цел свет ќе те прифати со раширени раце (или нозе) whatever.

Се било до визата. Само визата.

Прост.

Ааа, до визата е. Зашто бе пиле, сакаш да му ја здувнеш од тука а? :) Па смени име бе, и цел свет ќе те прифати со раширени раце (или нозе) whatever.

Се било до визата. Само визата.

Прост.

визата за здувнување не е, туку за слободна циркулација на македонскиот народ и неговите идеи..знаеш како ти на косово што идеш...

Име не менувам, едно ми е ...не сме ние како вас со пет имиња и две резерва :vozbud:

визата за здувнување не е, туку за слободна циркулација на македонскиот народ и неговите идеи..знаеш како ти на косово што идеш...

Име не менувам, едно ми е ...не сме ние како вас со пет имиња и две резерва :vozbud:

Умешност во играње е тоа друже, умешност. Кој како си ја наредил :D

Back
На врв Bottom