Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Malku offtopic ali pred nekolku posta mnogu ja rugavte FUEL. I ja mislev deka ke bide tapa pred da ja igram ali prijatno me iznenadi. Gameplay-ot e arkaden (ne skros ali prilicno) ama prilicno interesen. Ima mnogu razlicni koli (dzipovi, buggy, motori, quad, kamioni) site se ponasaat razlicno, mozes da vozis po patista ili offroad. Ima career misii sto ti davaat fuel (fuel se koristi za kupuvanje koli) i ti otvaraat novi mesta na mapa i ima challenges sto davaat samo fuel. Ima i drugi gluposti sto se fakjaat ali nepotrebni se.

U sekoj slucaj ako sakate nesto so vozenje, bez mnogu zamaranje, cisto onaka za zabava FUEL e top igrica. Ako ste hard core racing simulation driver togas begajte podaleku od FUEL.

Може неколку предлози на игри за послаба конфигурација? Целерон 2.4, гига рам, и интегрирана графичка...:( Нека се и постари...

Aj kazete nekoja igra so koli vozenje so se igra na LAN (osven Need For Speed)

Ако не си ја играл Mass Effect пробај ја, доста добра е. Исто така малку постари ама добри - Knights of The Old Republic 1 i 2.
Сакаш стрикно во нивни стил или важно ти е RPG да е?

The Witcher, Mass Effect, Neverwinter Nights 2, Dungeon Siege 2, Space Siege. :smir:

Фала и на двајцата. Решив да ја спуштам Mass Effect, вака изгледа добра според некои видеа шо гледав на YouTube. :smir:

Инаку, заинтересиран сум за да ја зеам WoW. Разбрав дека за да ја играш WoW треба да си ја имаш оригинал играта. Е сега требит сите дела од WoW да ги зеам? Или пак не ни требит оригинал за да ја играм? Aj ако може некој да објасни шо како за играва... :pipi:

Фала и на двајцата. Решив да ја спуштам Mass Effect, вака изгледа добра според некои видеа шо гледав на YouTube. :smir:

Инаку, заинтересиран сум за да ја зеам WoW. Разбрав дека за да ја играш WoW треба да си ја имаш оригинал играта. Е сега требит сите дела од WoW да ги зеам? Или пак не ни требит оригинал за да ја играм? Aj ако може некој да објасни шо како за играва... :pipi:

Земи ја World of Warcraft: BattleChest. Добиваш World of Warcraft и The Burning Crusade, првата експанзија. Тоа ти е доста за почеток. Па кога ќе дојдеш 55+ левел, може да ја земаш и Wrath, на која ти гарантирам, додека да дојдеш 70 левел, максимумот на TBC, ќе и падне цената.

Може ако сакаш да ја играш на пиратски/приватни сервери, ама зошто да се глупираш, разни багови, проблеми при конектирање, hacks, cheats и што ли уште не има на нив. :)

Ти препорачувам да си направиш trial акаунт, 10 дена бесплатно ќе може да играш. Ќе ја поиграш, ќе видаш дали ти се допаѓа. Потоа, ако сакаш, купи си ја и ќе може да си го продолжиш тој trial акаунт во целосен акаунт. :smir:

Види ја оваа : Moto Racer 3

258yx4j.jpg

3zh347o.jpg

bild3.jpg

8_640.jpg
ovaa moze da se igra na lan

епа народе една препорака за игра со тешка кољажа (како принцот од персија само без многу малтретирање туку нон стоп касапана :))

Гледам членовиве не ти ја предложиле главната атракција.

Земи си ја Devil May Cry 4 и уживај во колењето, сечењето и млатењето.

Гледам членовиве не ти ја предложиле главната атракција.

Земи си ја Devil May Cry 4 и уживај во колењето, сечењето и млатењето.

PROTOTYPE™

Препорачајте некоја нова игра со пукање од прва рака..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom